Chory píše:Perfektní, žeby letos hotovo???
Karel Pilát píše:Moc pěkný, jedeš jak dráha. Mně vždycky před finále dojde motivace, když už vidím, jak to vypadá, a že už se to nezlepší. Ty fleky jsou sqělý.
DOSKOČIL MICHAL píše:no přesně, ale u mě je to i tím, že se to u mě po surfaceru už spíše jen zhoršuje......
Jakub Vilingr píše:Chory píše:Perfektní, žeby letos hotovo???
Jojo určitě. Dneska bych měl dorazit obtisky a ve čtvrtek to nalakuju přes dekály a udělám voleje. O víkendu bude patrně komplet finální lak. Trochu mám hrůzu z motorů, ale to už je snad poslední komplikace...
Palo píše:Jakub, už nebudeš patinovať s farbami Vallejo na štetec? Viem že si minule prisahal že oleje už nechceš ani vidieť![]()
Tipujem že vallejo majú tú nevýhodu že treba wash opakovať viackrát a na tak veľkej mašine by to bola asi otrava. Takže preto olejovky ?
Martin Jursa píše:Jakube, je to parada.
![]()
![]()
![]()
Vcera som nasiel doma starucku Savoju od Smeru.
No, musim povedat, ze to mas lepsie ako ja.
![]()
![]()
Jakub Vilingr píše:Martin Jursa píše:Jakube, je to parada.
![]()
![]()
![]()
Vcera som nasiel doma starucku Savoju od Smeru.
No, musim povedat, ze to mas lepsie ako ja.
![]()
![]()
Tomu nevěřim![]()
![]()
![]()
![]()
Jo všímáš si toho, že tady není moc pravověrnejch masochistů, kerý dělají ve čtvrtce vícemotorový vrtuláky z ne moc dobrejch modelů?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pavel píše:Pekny Kubrte, je videt, ze mas Iwatu uz v ruceAkorat mi ty bily doplnky prijdou moc jednolity ....
Jakub Vilingr píše:Pavel píše:Pekny Kubrte, je videt, ze mas Iwatu uz v ruceAkorat mi ty bily doplnky prijdou moc jednolity ....
Já vím, ale ten člověk si přeje model jako z továrny, proto bude patina velmi střídmá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník