Zajímavý, teda až na tu prase 140 babek bez pošty je docela rána.
Luboš Pavel píše:Zajímavý, teda až na tu prase 140 babek bez pošty je docela rána.
glock píše:Tak lidi ModelBrmo se blizi tak mi pls potvrdte vasi ucast a co prinesete za model dva modely me vypadaly jen pan ma potize s kompresorem (moc chlasta a pistoli uz neufoukne) a jinde zase sklamala kamionova doprava nebo MHD, protoze ujo ZOOM dorazil oneskoro
Jakub Vilingr píše:glock píše:Tak lidi ModelBrmo se blizi tak mi pls potvrdte vasi ucast a co prinesete za model dva modely me vypadaly jen pan ma potize s kompresorem (moc chlasta a pistoli uz neufoukne) a jinde zase sklamala kamionova doprava nebo MHD, protoze ujo ZOOM dorazil oneskoro
Tak ten pán co chlastá a vymlouvá se na potíže s kompresorem přiveze Macchi C.205 (hotovou) a Macchi C.202 (skoro hotovou nebo možná dokončenou). Tak a včíl mudruj starosto![]()
![]()
![]()
Honza Kopecký píše:Dneska se mi povedly k obědu fakt dobrý "aldente"špagety, kterýma sem vám chtěl přispět do SIGu... ale sou snědený
Fíkus píše:Honza Kopecký píše:Dneska se mi povedly k obědu fakt dobrý "aldente"špagety, kterýma sem vám chtěl přispět do SIGu... ale sou snědený
no do zítra by v Tobě mohli vydržet, jen už asi nebudou tak lahodit oku
Luboš Pavel píše:Glocku nemash zač. Rád jsem se tvého SIGu zúčastnil a slibuji, že kdykoliv budeš pořádat nějaký další spagethi SIG, tak se mnou můžeš počítat. A troufám si říct, že nemluvím jen za sebe.
Udělal jsem jen pár fotek, snad kolegové sigaři dodají další
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník