Martin Černý 'Černoch' píše:Pěkná práce Lubane, ale kde jsou nejtky?
Proboha jaký nejtky? copak jsem švec, abych dával na letadlo nějaký floky?

Martin Černý 'Černoch' píše:Pěkná práce Lubane, ale kde jsou nejtky?
glock píše:Odpovim za Lubana
Kokpit - True Detail
Fuky - Ultracast
VOP - HaRiHa - to je nova Japonsko-Kaznejovska firma. Starej typ VOP dala Hawa jen do limitek (to je to Ha). ja jednnu sehnal (to je to Ri) a jeden kamos s Kaznejova to namnozil (druhe Ha)(diky Honzo)
Jinak Lubos na te Mc 202 maka uz nejakej cas, asi tak 2-3 tejdny(musi ji dodelat do 31.12) a co se tyka Kotyho ten zas krom 262 dela i na Cr-42 (a samozrejme i na baraku)takze zadna lenost...
Luboš Pavel píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Pěkná práce Lubane, ale kde jsou nejtky?
Proboha jaký nejtky? copak jsem švec, abych dával na letadlo nějaký floky?![]()
![]()
![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Luboš Pavel píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Pěkná práce Lubane, ale kde jsou nejtky?
![]()
![]()
Ty se k tomu stavíš uplně špatně, co vás v tý Praze učí.![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Luboš Pavel píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Pěkná práce Lubane, ale kde jsou nejtky?
![]()
![]()
Ty se k tomu stavíš uplně špatně, co vás v tý Praze učí.![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Jen rejte.Já si myslel jak je pražká sekce na výši a vona k vám ještě nýtovací moda nedorazila. Asi budete muset podstoupit školení u nás na základně.
![]()
Jakub Vilingr píše:Jooo, hlavní rejpací a radící mozek odešel z Práglu a teďka je pražská sekce bez gurua![]()
![]()
![]()
![]()
Luboš Pavel píše:Jakub Vilingr píše:Jooo, hlavní rejpací a radící mozek odešel z Práglu a teďka je pražská sekce bez gurua![]()
![]()
![]()
![]()
Myslím, že to tak hrozný nejni, jak si myslíš. Jednou měsíčně si zajdeme, většinou bez drahých poloviček, na tataráček, Plzeň a po tak druhým třetím kousku a vitamínech TD jsme stejně chytrý jako ty.
Martin Glogar píše:musím pochválit super čistou práci, kokpit je úžasný
Luboš Pavel píše:Martin Glogar píše:musím pochválit super čistou práci, kokpit je úžasný
dík trošku teď bojuju s paneláží ale surf to nějak schová a pak taky něco oleje je to taková fast stavba a to nemám rád.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník