No, až já se jednou dokopu k té Mc. 200, tak jsme vážně zvědav na ta moje "volská oka" ... Nedělá je taky někdo, jednodušší ?
Plzeň, KPM Kaznějov
Pavel Vacek píše:Takže dekál, Glocku ? Nebo propisot ?
No, až já se jednou dokopu k té Mc. 200, tak jsme vážně zvědav na ta moje "volská oka" ... Nedělá je taky někdo, jednodušší ?
Luboš Pavel píše:A co se naučit s pistolí? Jak se říká, každý voják musí znát svou zbraň![]()
![]()
![]()
JJ to se mi to hecuje, ale až já se pustím do kouřových obláčků, tak si uříznu pěknou ostudu.
Asi zkusím koupit ještě jednu Iwatu, tentokrát však s 0,2 tryskou a uvidím
glock píše:PS ja vim ze nejsem s pistoli moc sikovnej a tak hledam nahradni reseni...a sem zvedavej na TEBE
Tvitek píše:Mc 205 od Hasegawy(1/48) mám koupenou taky. Moc se mi líbí, ale jediné co mě zatím odrazuje od stavby jsou ty obláčkyNastříkat...tak to ani náhodou (mám triplex II bez dorazu). Koupil jsem si pigmenty a uvažuji, že bych to udělal stejně jak popisoval Pavel Š v modeláři...akorát, že on dělal měřítko 1 : 72, tak nevím jak by to vypadalo na čtvrtce.
Uvažoval jsem, že bych si koupil pastelku (podobnou viz FW 200 od K.Piláta) příslušné barvy. Obláčky bych předkreslil a pak roztupoval pigmenty...musím si to vyzkoušet a pak uvidím.
O obláčkových dekálech taky uvažuji...akorát ted tady vidím výsledek a taky jsem z toho trošku rozpačitý, ale možná to nakonec bude vypadat pěkně...jinak ostatní stavba je samozřejmě super
Tvitek píše:To glock : a pigmetny na čtvrtku jsi už někdy zkoušel?
Tvoji první Mc 205 s těmi jemnými dekály jsem už tady myslím někde viděl a ty obláčky se mi tam dost líbily...tady tyhle obláčky se mi zdají trošku hrubší....uvidíme co s tím udělá lak, patyna atd.
glock píše:Tvitek píše:To glock : a pigmetny na čtvrtku jsi už někdy zkoušel?
Tvoji první Mc 205 s těmi jemnými dekály jsem už tady myslím někde viděl a ty obláčky se mi tam dost líbily...tady tyhle obláčky se mi zdají trošku hrubší....uvidíme co s tím udělá lak, patyna atd.
JJ uvidme jedna rychla pred tim nez pride na radu zamalovani puvodnich znaku RA a pak oprava oblacku a nakonec kruhove znaky CoBAF
Ps dik Koty - ten lak od tebe je lesklej jak "vylesteny koule"![]()
Luboš Pavel píše:[-o<držím palce gločku
Martin Glogar píše:ale, takže stíháš...super, rád kouknu, na všechny kousky v SIGu
Jakub Vilingr píše:Martin Glogar píše:ale, takže stíháš...super, rád kouknu, na všechny kousky v SIGu
Jakmile se dostaneš k sigu, tak je ti jasný co se stane jo?![]()
Kápo del kápu tůty Glock už míchá beton![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník