Jakub Vilingr píše:Hezkyyyyyyyy! Já bohužel svou Macchi C.202 nestíhám, protože mi umřel kompresor
Jakub Vilingr píše:Hezkyyyyyyyy! Já bohužel svou Macchi C.202 nestíhám, protože mi umřel kompresor
Martin Glogar píše:Jakub Vilingr píše:Hezkyyyyyyyy! Já bohužel svou Macchi C.202 nestíhám, protože mi umřel kompresor
fakt, ten italský?jak groteskní a stylové, co? a máš ho ještě v záruce? o o ouuu, já ho mít taky, tož to se teď budu obávat...
Jakub Vilingr píše:Martin Glogar píše:Jakub Vilingr píše:Hezkyyyyyyyy! Já bohužel svou Macchi C.202 nestíhám, protože mi umřel kompresor
fakt, ten italský?jak groteskní a stylové, co? a máš ho ještě v záruce? o o ouuu, já ho mít taky, tož to se teď budu obávat...
Jasně v záruce je... Zaplaťpámbů. Mrzí mě to... A to jsem mu nedával ani takovou rychtu, že by se třeba zavařil. No snad to bude jenom nějaká prkotina a bude fachat dál. Mě vyhovuje protože je malinkatej a regulovatelnej.
Ale zjistil jsem, že Iwata se může píchnout i na kompresor od Sprejworku, takže to mooooooožná stihnu dokončit. No ještě se uvidí.
Jakub Vilingr píše:Jasně v záruce je... Zaplaťpámbů. Mrzí mě to... A to jsem mu nedával ani takovou rychtu, že by se třeba zavařil. No snad to bude jenom nějaká prkotina a bude fachat dál. Mě vyhovuje protože je malinkatej a regulovatelnej.
Ale zjistil jsem, že Iwata se může píchnout i na kompresor od Sprejworku, takže to mooooooožná stihnu dokončit. No ještě se uvidí.
Jakub Vilingr píše:...protože mi umřel kompresor
Robert Blaschke píše:Jakub Vilingr píše:...protože mi umřel kompresor
Práve vyhadzujeme starú chladničkuNechceš?
![]()
![]()
Jan Kotas píše:tak, a máme to v surfu.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník