Merlins always drip oil... If don't... worry!
Libor Jekl píše:No jistě, nemít turka za zády tak ho máš fertig taky ne?![]()
![]()
Libor Jekl píše:Fuj takhle zmršit krásný éro...![]()
No, ten můj už je hotovej, samozřejmě čech a už se chystá do tisku
glock píše:Filip Tomči píše:Když Ital tak pro všechny.![]()
pekne filipe, ale jak sem tu psal (tohle je hlavene pro Kubrta a "herr Martin") budu od nedele : starsi prerostenec a to mi neumoznuje 1/72 stavet ....
![]()
![]()
Luboš Pavel píše:Ber to tak Martine, že po glockových padesátinách, které má za pád dní, už bude muset stavět jen 1/32 a větší![]()
![]()
Luboš Pavel píše:Ber to tak Martine, že po glockových padesátinách, které má za pád dní, už bude muset stavět jen 1/32 a větší![]()
![]()
glock píše:Takze sem prihalsil "spagetti -SIG" do Brna tak ocekavam prihlasky panove.... posledni doubou to tu sice stagnuje ale verim ze ne kazdej dela jako Kubrt na nejaky us tamve modry prisere
Jakub Vilingr píše:glock píše:Takze sem prihalsil "spagetti -SIG" do Brna tak ocekavam prihlasky panove.... posledni doubou to tu sice stagnuje ale verim ze ne kazdej dela jako Kubrt na nejaky us tamve modry prisere
Hele vrchní zmrzlináři neser![]()
![]()
, P-47M bude dneska večer hotovej a příští tejden začínám opětovně makat na Macchi C.205 a možná načnu i C.202...
glock píše:Jaky neser si zbehnul tak musis bejt pranyrovanej a zvlast protoze ti to tak de od ruky s timhle tempem bys mel sekat Macchi tak za 10 dni a ty na ni delas pres rok :![]()
Jakub Vilingr píše:glock píše:Jaky neser si zbehnul tak musis bejt pranyrovanej a zvlast protoze ti to tak de od ruky s timhle tempem bys mel sekat Macchi tak za 10 dni a ty na ni delas pres rok :![]()
No ono to bylo tak za 10 dní hotový ta hrubá stavba, ale samotný výběr kamufláže trval přes rok. A já se tak těšil na JG 77![]()
glock píše:Jakub Vilingr píše:glock píše:Jaky neser si zbehnul tak musis bejt pranyrovanej a zvlast protoze ti to tak de od ruky s timhle tempem bys mel sekat Macchi tak za 10 dni a ty na ni delas pres rok :![]()
No ono to bylo tak za 10 dní hotový ta hrubá stavba, ale samotný výběr kamufláže trval přes rok. A já se tak těšil na JG 77![]()
Pockej v kvetnu. Znas Borsalino a spo? Tak si spocitej co znamena trychtyr a 2 litry skvasenejch slupek...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník