Ošklivým nátlakem jsem byl donucen založit toto téma.....fotky budou následovat later...
Jan Kotas píše:Karel Pilát píše:Mně se líbí, jak je glock všechny utáhnul na panáka grappy. Teď makají jak šílení na italských mašinách.Ale SIG si zas rád přijdu prohlídnout, to jo.
![]()
to není Grappou panáčku, ale naším kladným vztahem k poklidnému životu na italském venkově podpořeném konzumací kvalitního vína a kubánských doutníků![]()
Jan Kotas píše:Ošklivým nátlakem jsem byl donucen založit toto téma.....fotky budou následovat later...
Jan Kotas píše:Ošklivým nátlakem jsem byl donucen založit toto téma.....fotky budou následovat later...
Filip T. píše:Nevím, kde vy kluci italský berete ty dekály na takový hezký kamufláže.![]()
Přemýšlím, že si seženu tu Re-2002 od Italky nebo M.c.200 od SH ve 48, aby tu nebyla samá dvěstědvojka.
Jan Kotas píše: .... já jen nerad prezentuju svoje výtvory, ale Taloše patlám rád...
Karel Pilát píše:Jan Kotas píše: .... já jen nerad prezentuju svoje výtvory, ale Taloše patlám rád...
Buď v klidu, sem tam se tu objeví někdo (jako já), kdo to má ještě horší. Ale není nás moc.U těch Italů je zas výhoda, že do toho vidí málo lidí, a když se na něco k modelu zeptám, tak to stejně zakecáte, jako tady:
viewtopic.php?f=57&t=33614&start=105
Filip T. píše:Podle fotek to vypadá, jako bys používal místo černé nějakou tmavě šedou, je to pravda, případně důvod? Vypadá to zajímavě.
glock píše:...do italu nikoho nenutim ale kdyz kluci postavej aspon dva za rok, muzou i neco jineho(viz treba jejich 262).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník