Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Martinicky Vladimir píše:Milosi moc pekny "Spitfajr",ale "ja by som radsej" od Teba ten Dinah...Cau,Vlado.
michal-v píše:Miloši,
koukám, že po různých radostecha strastech Spitfifre konečně hotový. Jak se ti pracovalo s dekálama?? Použil jsi na ně nějakou vodičku?? Pasovaly, dle návodu tam, kde měly??
Spitfire se ti mooooc povedl. Gratuluji.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Filip Tomči píše:Opět krásný Milošku.![]()
![]()
Miloš Völkl píše:michal-v píše:Miloši,
koukám, že po různých radostecha strastech Spitfifre konečně hotový. Jak se ti pracovalo s dekálama?? Použil jsi na ně nějakou vodičku?? Pasovaly, dle návodu tam, kde měly??
Spitfire se ti mooooc povedl. Gratuluji.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dekály MPD jsou jasně nejlepší dekály se kterýma jsem pracoval. Díky
Martin Černý 'Černoch' píše:Stavba je o pěkná, ale ty odstíny barev jsou podle mě pořád mimo. Já vim , že tohle je tenkej led, ale takhle prostě Dark Green a Earth Brown RAF nevypadá. Pujč si někde GSI a domíchej to odstínově podle nich, anebo použij rovnou GSI, ty mají odstín celkem v pohodě.
Martin Černý 'Černoch' píše:Snad se na mě nezlobíš, ale i když jsi použil GSI barvu jak dokládáš, tak nevim proč to na mě působí odstínově blíže původnímu namíchané Tamce. S těmihle jedovatými odstíny jsem se setkal už na několika Spitech, když se to míchalo přesně podle návodu od Tamky.No držim palce u dalšího ptáčka.
Miloš Völkl píše:Martine, já a zlobit se??? Co blázníš??? Možná to je tím podkladem z té načervenalé původní barvy.....Nicméně už je zařazený a mám z něj docela radost
Zpět na Spitfire- Pilsen KIT 2008
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník