Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Výrobci, Prodejci
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

zkusenosti s MPM shop!!

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: zkusenosti s MPM shop!!

Příspěvekod 172flogger » 07 bře 2012, 10:49

Já musím MPMSHOP spíš pochválit. V minulosti jsem si tam objednával jen párkrát a přes 1000Kč, abych neplatil poštovné (to je podle mě největší výhoda obchodu). Díky tomu je MPMshop jediný obchod, kde jsem využíval dobírku.
Ve slevové akci sice poštovné zdarma nevylo, ale vybral jsem si pár věcí včetně Sea Vixena od Dragonu. Platil jsem kartou a z objednávky mi vyhodili jednu položku a na kartu vrátili peníze, aniž by mi něco napsali. To je podle mě nedotažené a nedivím se, že se to lidem nelíbí. Minule mi taky něco z obj. vyhodili a taky nepřišlo ani echo mailem. To je hloupé.
Balíček přišel relativně rychle, ale chyběl v něm Sea Vixen, který dělal polovinu ceny zboží. Úplně zapomněli ho tam dát, do malého balíčku by se nemohl vejít.
Tak jsem volal a omluvili se mi a nabídli vrácení peněz, ale to jsem nechtěl, celou objednávku jsem dělal jen kvůli Sea Vixenu a kvůli němu jsem platil poštovné, ostatní věci jsem si mohl koupit kdykoliv. Protože na skladě model už neměli, domluvili jsme se, že si ho vyzvednu v prodejně v ČB, kde ho ještě měli. Jenže tam zas měli zavřeno, protože jim v těch velkých mrazech odešlo topení a paní onemocněla. To mi sami řekli, abych tam zbytečně nejel. Když měli otevřít a chtěl jsem tam jel, MPM mi sami poslali mail, že mi Sea Vixen poslali poštou a nemusím tam jezdit. Vše je už v pořádku.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
172flogger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pknotek » 07 bře 2012, 21:33

Já s nimi až doteď moc problémů také neměl. Stalo se, souhra okolností. Ono to ale dost vytočí, když nedojde ani to, co člověk zaplatil na výzvu a nikdo na maily víc než týden nereaguje.
Pavel Knotek
líbí se mi všechny výtvory všech, co jsem zde viděl. Sám to ani zdaleka tak neumím.
pknotek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 172flogger » 07 bře 2012, 22:08

Když jsem tam volal poprvé, tak jsem se představil, řekl, že volám kvůli objednávce a první reakce byla s úsměvem pronesená věta "tak povídejte, co jsme zase pokazili" :) .
Asi je lidi zavalili ve slevové akci objednávkami a do toho tak (jak tu někdo psal) nemocná paní, tak jim to moc nešlapalo. Hlavní je, že se vše vyřešilo.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
172flogger

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Šubr » 10 bře 2012, 02:24

No jo slevy..... :lol:
Objednával jsem taky,musel jsem se jim ozvat sám,14 dní se nic nedělo.Dostal jsem odpověď že čekají na dodávku zboží,sami se neozvali.Ale asi byli opravdu zavaleni,jinak reagují rychle a vše probíhá bez problémů.
Pavel Šubr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jimam » 25 led 2013, 18:08

Tak jsem 10.1. 2013 udělal objednávku, hlavní co jsem potřeboval bylo Airbrush Cleaner a kupoval jsem ještě 2 drobnosti do diorám.
Dnes jsem měl oznámení v kasliku tj 25.1.2013 ok ještě podotýkám že jsem platil převodem na účet.
Přišl jsem na poštu a koukám že pošťačka drží bublinkovou obálku ,tak si říkám to je ten Airbrush Cleaner placatej???? Tak hned otevřu obálku a koukám že tam jsou jen ty 2 věci do diorám ,tak se podívám na fakturu a to mě hodně dožralo jako první položka Airbrush Cleaner 135 kč !!!!! asi se odpařil z obálky!!
Vím že se může stát chyba, jsme jen lidé, ale tohle by se obchodu stávat nemělo ,hned jsem tam volal ,ale nikdo to nezvedal ,tak jsem napsal email,ale ten už si asi nikdo dnes nepřečte
Jsem zvědav jak tohle dopadne. :evil:
Jirka Matějka
jimam

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lavi » 25 led 2013, 19:55

2x za sebou jsem absolvoval takovou zkušenost, a to ani nebyly slevy. Zboží na webu skladem, platba předem, část objednávky chyběla, ale na faktuře byla. Nikdo se neozval. Následovalo kolečko mailů, telefonátů, nakonec peníze vráceny. Už tam neobjednávám.
Lavi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jimam » 25 led 2013, 19:58

tak to mě čekaj hezké věci ](*,)
Jirka Matějka
jimam

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pistonleros » 25 led 2013, 19:59

při platbě převodem, vždycky problém. jakmile od nich beru na dobírku, vše klapne bezvadně.
Černá není barva, to je stav mysli...
2CV - hromada kachen
Praga V3S AD80
Hotovo:
Zetor Crystal 8011
STAVOSTROJ KNB-250
pistonleros

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jimam » 27 led 2013, 16:05

Tak si u mě dneska zvedli důvěru, v pátek odpoledne jsem psal reklamaci emailem, protože jsem se tam nemohl dovolat a říkal jsem si že se ozvou v pondělí.
Je neděle a zvoní mi telefon :shock: volala mi paní z MPM že četla můj email ,omluvila se stím že mi Cleaner hned v pondělí odešlou.
Počkám tedy jak to dopadne a napíšu
Jirka Matějka
jimam

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jimam » 03 úno 2013, 18:27

Tak zboží dodatečně přišlo v pořádku,žádné velké dohady a komunikace,odeslali mi to hned v pondělí,takže spokojenost.
Jirka Matějka
jimam

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 28 kvě 2014, 18:32

Chtěl bych pochválit tento obchod. Po delší době jsem si objednal zboží a vysoká spokojenost jak s informacema přes mail(MPM, pošta), tak se lhůtou dodání. Objednávka na dobírku v pondělí a ve středu už to mám doma. Děkuji. ;-I
Filip Tomči

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Výrobci, Prodejci