Pjekně kucíí Panther:Na tmelení se vyser, já to taky nechal tak a jaké pěkné kocór se mě povedl Jinak Jardo pěkně s tim plechem pěkně A co kamufláže, kdo kterou ?
to Martin Glogar: mno...sám ještě nevím,ale nějak to "spáchám"...nechám se překvapit
to J.T.C: ....ty lumpe.....já se picnu...ty závěsy takle nezvládnu ani omylem....no co....vítězství máš jisté...leda by Tě překonal Arest jinak špica....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
tak jsem zase trošku pokročil....J.T.C mě naštval,tak se pokouším o plechové blatníky..teda...ta hliníková tiskařská fólie je panečku vynález(díky,Haskoune)....no..je to jen nahrubo,tak mě nekamenujte,stejně ty blatníky pokrčím...
Přílohy
první plechový blatník ze silnějšího alobalu...nebylo to ono
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Vy v Hulíně nemáte pravítko s ryskou ? Jinak, se mi to líbí, ale takovýhle samodomo vychytávky mě už přešly Honza Pavlík a jeho ŽÁVES mě absolutně pohltily