Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ P-47 Thunderbolt
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

P 47 N aca 1/48

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

P 47 N aca 1/48

Příspěvekod Boda » 10 pro 2007, 22:09

Tak jsem měl chvilku čas o nevydržel jsem až do těch vánoc a trochu začal. 8-) snad to nezprzním a dotáhnu do vítězného konce.Mám strach z resinových dílů , ještě nikdy jsem s nimi nedělal tak to snad zvládnu.Modely mám dva.Do jednoho půjdou plechy a bude tak trochu jako zkušební krysa a do druhého bych se chtěl pokusit nastrkat set od airesu.Snad s dobrým koncem.Díky Jardovi Ranklů už mám jednu pěknou kamo a druhou vyberu v průběhu stavby.
Přílohy
moji drobečci.jpg
pohled.jpg
pohled 2.jpg
set aires.jpg
rozryté křídlo.jpg
detail rytí.jpg
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

camo

Příspěvekod Boda » 10 pro 2007, 22:12

když se to podaří chtěl bych teda utvořit tuhle camo. :wink:
Přílohy
P-47N..jpg
rytí vop 1.jpg
rytí vop 2.jpg
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kikin » 10 pro 2007, 23:08

vejram :grin: tesim se na pokracovani :)
Lukáš 'kikin' Deml
KPM Pardubice
http://matusek.cz/kpmpardubice/
kikin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Boda » 11 pro 2007, 21:00

protože jsem HUJER tak jsem si hrál s foťákem a fotky stojí za prd,takže přefotím , aby se na to dalo kouknout :grin: :grin: :grin:
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kikin » 11 pro 2007, 21:30

Boda píše:protože jsem HUJER tak jsem si hrál s foťákem a fotky stojí za prd,takže přefotím , aby se na to dalo kouknout :grin: :grin: :grin:
:grin:
Lukáš 'kikin' Deml
KPM Pardubice
http://matusek.cz/kpmpardubice/
kikin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda Rankl » 11 pro 2007, 21:31

Bodo, dneska jsem posílal ty dekály, dej vědět až dorazí.
Je lehké házet bomby na lidi, kteří se nemohou bránit, ale něco jiného je takový výlet, když je ve vzduchu ještě někdo, kdo má proti tomu námitky.
Jarda Rankl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Boda » 27 pro 2007, 20:18

Tak jsem zkusil něco nafotit tak se na to snad bude dát koukat.Začal jsem si opatrně zahrávat s resinem :shock: docela to jde ale je to premiéra tak to snad zvládnu :lol: je mi jasný že na to bude muset přijít surf a tak by mě zajímalo kdo jaký preferujete , radši sprej nebo do pistole :wink:
Přílohy
rytí křídlo II.jpg
najdi 10 rozdílů.jpg
brrm brrm.jpg
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michael Skočil » 27 pro 2007, 21:10

Já na tom křídle vidím prd, je to furt nějak rozostřený. A co se týče surfu, tak já preferuju pistoli. Sprej mi dělá takový oka na plastu, ale to je asi rukama. :)
https://mewe.com/profile/5c379adecfccbe1510a2903e Najdete mě na MeWe
Michael Skočil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek Typlt » 30 pro 2007, 13:00

Taky jsem to rozjel, a v detail setu je jen jeden kus vany pro náboje pro levé křídlo. Koukám , že jsi otevřel obě. Co tam dáš?
PS: jak Ti tam ten set pasuje. Já ho mám nějaký smrsklý nebo co. Původní dírou ve stavebnici pro kulomety skoro propadne. :? :?
Když Japonec -tak pro všechny.
Radek Typlt

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 606_hayes » 30 pro 2007, 13:16

poradim odfot to na najvacsom moznom rozliseni svojho fotku, potom to zmensi v nejakom programe na 1024*768 a ked to budes ukladat ako novy obrazok tak zmensi kvaltu tak na 80-90%, vtedy uplne nerozbijes obrazok a bude mat prijatelnych 200-300bajtov ci co to tam rpesne je :D
Chceš zdravý rozum? Dám ti svůj, Bůh ví, že ho nepoužívám
viewtopic.php?f=57&t=115467
viewtopic.php?f=7&t=106183
viewtopic.php?f=6&t=109830
viewtopic.php?f=7&t=96254
606_hayes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Boda » 30 pro 2007, 20:32

Včera večer jsem zalepil válce do bloku,vypadá to dobře,jen mám trochu obavu že budu mít honičku tam zalepit výfukový potrubí je tam nějak málo místa :? :? :? , co se týka zbraní tak jsou celkem ok je tam sice malinko větší otvůrek ale to by měl spravit 500 surf snad nebo plastikový proužek ještě uvidím zkoušel jsem jen nasucho bez nucení,nebudu tam dávat nic a zalepím kryt zpět ruce byly rychlejší než mozek,viděl jsem dvě vany na náboje a řezal a pak četl , že je to jen na levé křídlo ,
spíš mi nesedí resin na trup rozchází se to tam s paneláží zítra udělám fotky.
poradim odfot to na najvacsom moznom rozliseni svojho fotku, potom to zmensi v nejakom programe na 1024*768 a ked to budes ukladat ako novy obrazok tak zmensi kvaltu tak na 80-90%, vtedy uplne nerozbijes obrazok a bude mat prijatelnych 200-300bajtov ci co to tam rpesne je

podobně jsem to dělal ale výsledek dopadl takhle,foťák mám dobrý panasonika FZ7 ale ty ruce :lol: :lol: :lol:
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 606_hayes » 31 pro 2007, 00:06

ja viem ze je to OT ale to neni rukami, pretoze zastrene to vyzera byt, tam je uz len strasne ako keby zmensena kvalita obrazu ked vidim halvne na fotke kde fotis kridlo, ked kuknem na plochu stola vidno znatelne zmensenu kvalitu foty, ale v podstate neviem no, skus to odfotit s bleskom asi tak ze pred blesk asi v dialke 5-10cm daj jedenkrat zohnutu cisto bielu A4 kancelar papier, mohlo by to byt lepsie....ale uz som ticho a budem sledovat stavbu sice som jedneho juga psotavil ale je to nadhera takze mozno pride druhy
Chceš zdravý rozum? Dám ti svůj, Bůh ví, že ho nepoužívám
viewtopic.php?f=57&t=115467
viewtopic.php?f=7&t=106183
viewtopic.php?f=6&t=109830
viewtopic.php?f=7&t=96254
606_hayes

• Odpovědět s citací

posun dále

Příspěvekod Boda » 31 pro 2007, 15:15

Tak jsem zase neco podělal :grin: trochu jsem si hrál s motorem , zalepil jsem válce ale asi budu rozlepovat po nasazení oblouku co drží plechy jsem zjistil že je to trochu posunutý takže budu koumat jestli budu řezat nebo rozlepovat , i když jsem se snažil nemám válce úplně přesně ale nemyslím si že je to o tolik :? :? odvrtal jsem sběrače výfukových splodin abych je lépe a radostněji dokázal nasadit na válce bude tam dost husto až přibudou ještě zdvihátka ventilů :lol: :lol: no snad to tam změstnám bez infarktu.Resiny jsem nejprv stříknul bílou základovkou od tamky ve spreji a pak zkusil natřít interiérovou barvou od testoru je ale nějaká HODNĚ světlá ta co je v trupu je stříklá agama ANA 611 ta bych řekl že je lepší protože je tenhle model kostlivec z dřívějška tak teď řeším i barvu interiéru jak se to tu probíralo v jiném sloupku.Zkusmo jsem nasadil zbraňový set ten s náboji je prohnutý jak ku..a takže budu asi muset dát ten prázdný a zjistil že tam někde nechal tesař díru , jé já jsem taky tesař :grin: :lol: :grin: , takže budu muset dirku vyplňit zřejmě destičkou nebo miliputem ještě nevím,pak zatmelit a pohrát si s rytím.Teď už snad to rytí i bude vidět :shock: :shock:
Přílohy
plechy v základovce.JPG
přepážka II.JPG
kulometné lože.JPG
nábojový pás.JPG
nábojový pás II.JPG
rozdíl barev.JPG
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Boda » 31 pro 2007, 15:19

další várka :D
Přílohy
motor.JPG
motor s reduktorem.JPG
motor zezadu.JPG
motorová přepážka.JPG
přepážka posunutá.JPG
sběrač splodin malý.JPG
BLUENAVELS Tábor
Boda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Boda » 31 pro 2007, 15:29

a ještě do třetice :lol: :lol:
furt nějak nevím jakou barvu do motoru a šachet zkouknul jsem co se dalo a řekl bych že tu zelenou ale měl by tam být žlutej zinkochromát tak mě zkuste posunout , ještě otázka co debondér a resin snášejí se?Musím to zkusit na nějakém zbytku ať to nezkurvím :lol: :lol:
přepážka je jen nasucho musím hodně zbrousit aby pásla aby si někdo nemyslel že ji tam budu cpát takhle a aby to bylo zajímavější tak je prohnutá :? společně s podlahou , ale tu jsem zbrousil na maximum a srovnám ji ale tu přepážku nee :cry: :cry:

TAK VŠEM HAPY NJU JÍÍÍR 2008
Přílohy
válce na přepážku nesedí II.JPG
válce na přepážku nesedí.JPG
usazení nasucho.JPG
usazení na sucho III.JPG
usazení na sucho II.JPG
přepážka.JPG
BLUENAVELS Tábor
Boda

Další

Odeslat odpověď