kikin.

Michael Skočil píše:Snad to má jen nahrubo.... Jsem zvědav, jak ti tam sedne ten resin.
foxbat píše:Michael Skočil píše:Snad to má jen nahrubo.... Jsem zvědav, jak ti tam sedne ten resin.
No doufejme, že jo.
jiří ščučka píše:z 90? vypadá to tak na 60
Jakub Vilingr píše:Tohle není moc dobrej styl pižlání. Mnohem lepší je co nejvíce prohloubit paneláž a pak to zezadu prosvítit žárovkou a udělat si obrys. No a pak už to stačí zezadu podle nakreslený linie vyfrézovat a ono to pak samo vypadne. Díra je pak ostrá a navíc po okrajích i pěkně tenká, takže to jsou vlastně dvě mouchy jednou ranou...
Jakub Vilingr píše:Tohle není moc dobrej styl pižlání. Mnohem lepší je co nejvíce prohloubit paneláž a pak to zezadu prosvítit žárovkou a udělat si obrys. No a pak už to stačí zezadu podle nakreslený linie vyfrézovat a ono to pak samo vypadne. Díra je pak ostrá a navíc po okrajích i pěkně tenká, takže to jsou vlastně dvě mouchy jednou ranou...
Michael Skočil píše:Jakub Vilingr píše:Tohle není moc dobrej styl pižlání. Mnohem lepší je co nejvíce prohloubit paneláž a pak to zezadu prosvítit žárovkou a udělat si obrys. No a pak už to stačí zezadu podle nakreslený linie vyfrézovat a ono to pak samo vypadne. Díra je pak ostrá a navíc po okrajích i pěkně tenká, takže to jsou vlastně dvě mouchy jednou ranou...
Když ti ten resin odlitek sedí přesně.Když ne, tak jsi víš kde. A z 50% mi to většinou nesedlo.
Herzán Petr píše:Tak jak jde šmirglování?Pokračuješ a nebo socháš něco jiného?![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků