Je mi líto, ale jsem velmi zklamán úrovní "Alfa" debaty, jakož i debaty na vedlejším tématu v Galerii "Rally".
Modely aut u ná staví pomìrnì malé procento z celkové vysokého poètu plastikových modeláøù. Pøed asi 3 lety se na konkurenèním foru IPMS Nymburk objevilo téma o autíèkách. V èase se rozrostlo na jedno z nejrozsáhlejších a také nejslušnìjších... Po èase se ale ukázalo, že i mezi autíèkáøi, kterých je tak málo, že by tím spíše mìli držet pohromadì, existují "právovìrní". Ten nemá rád tohle auto, ten zase jiné, tihle staví zásadnì Rally a ostatním opovrhují, atd... V té dobì jsem se snažil pomocí možností, které jsem mìl na webu, mezi známými a i v èasopisech, pøesvìdèit skepticky naladìné kolegy od militantních modelù, aby nás vzali vážnì. Snažil jsem se jim dokázat,že i mezi autíèkáøi jsou kvalitní modeláøi, bez ohledu na jejich menšinovou zájmovou skupinu. Pro mne neèekanì tuto snahu podpoøily i redakce našich èasopisù.
Dost mne v té dobì mrzelo, že i v naší komunitì jsou výše uvedené snahy vytváøet frakce a party. Sám stavím jak Rally, tak F1 a nikdy jsem s tím nemìl problém. V posledním pùl roce jsem zjistil, že Nymburk je pro autíèkáøe skoro mrtvý, vzhledem k možnosti postovat obrázky se debata pøesunula sem. Zároveò se objevila koneènì oèekávaná soudržnost mezi automodeláøi, bohužel, jen mezi nìkterými.
Co se dìje na tìchto tématech mne bohužel odrazuje od snahy, kterou jsem døíve v zákulisí vyvíjel. Poslední vývoj, kdy zjiš
Naposledy upravil Dale Cooper dne 05 říj 2006, 05:44, celkově upraveno 1