Aha,já zrovna tu svoji dneska prodal nějakému dalšímu maniakovi.je na tom dost broušení,v tomhle měřítku jsou přelisy dost znát.Ten plnič je nejlepší řešení,výlisky jsou černý,
Spíš trošku tmelu.Jinak kastle je docela povedená.Těch dílů je málo,šasi jsou dost zjednodušené.Ale když si vyhraješ,dá se z toho postavit slušná kára.Já ji koupil jako novinku za 2000,-,teď šla z domu za 16 kil.
Hm... uvidíme, jak se s tím poperu, stejnak to bude jako z posledním autem, který stavím 2 roky... ještě mě neuspokojila žádná barva, která nahradí chrom... pořád slyším ALCAD ALCAD, ale nikde sem na to nenerazil...
Mě ho sehnal kámoš z Praglu Zítra mu budu volat,tak se poptám.Splašíl to někde v Německu.Je to paráde,foukneš to černou lesklou a pak Alcad.Jen je to oproti chromu krapet tmavší.
wau... sem vyzkoušel všecky možná spreje... pár z nich sice vypadá pěkně, i když zaschnou tak sou jak chrom, ale po pár dnech stejnak kapku stratí lesk a už to stojí za prd.
Protože jsou po tzv. vytvrdnutí pořád měkký.Já stříkal na Camaro 67'takovej prťavej přední nárazník.Bomba povrch,pak jsem to přejel prstem a bylo to v pr...i,přesně jak u tebe.Chrom ve spreji na auta už jsem vyházel