Za uvedené postřehy a ev.jiné návrhy řešení předem děkuji.

Globetrotter.XL píše:jeeeeee ty woeeeeeee kde si sehnal ten modeeeel?????? Ja jezdil se zelenou 96 a takovou stribrnou 98, tak bych si je taky rad udelal![]()
jinak v ty 98 sem mel lahvicku presny barvy namichanou primo v renault servisu
Díky,aspoň vím,co nekupovat.Madish píše:Spreje jsou to kvalitní, jen musíš dodržet ten pečlivej postup nastříkání 2-3 tenkých vrstev, ta první by měla barvit málo, druhá víc, ale pořád lehká sprška a třetí by už měla zakrýt všechno.
Ono by to chtělo najít vzorník laků na Laguny, pofaceliftovaný verze a porovnat s odstínama laků.
Já jen určitě vím, že TS76 Mica silver to nebude, páč ta obsahuje malý pigmenty, co dělaj metalízu.
AS12 by podle mýho taky nešla, páč bare metal foil je spíš leštěnej hliník.
jake píše:Globetrotter.XL píše:jeeeeee ty woeeeeeee kde si sehnal ten modeeeel?????? Ja jezdil se zelenou 96 a takovou stribrnou 98, tak bych si je taky rad udelal![]()
jinak v ty 98 sem mel lahvicku presny barvy namichanou primo v renault servisu
Tuším,že na e-shopu FoxToys.Kupodivu jsem na ni narazil tedˇ v létě úplně jednodušě.Před tím jsem ji asi 8 let sháněl,a nikdo o ní nevěděl.Ještě bych chtěl nějakou z posledních verzí Renaultu19,ale po té zatím nikde ani vidu,ani slechu.Díky,aspoň vím,co nekupovat.Madish píše:Spreje jsou to kvalitní, jen musíš dodržet ten pečlivej postup nastříkání 2-3 tenkých vrstev, ta první by měla barvit málo, druhá víc, ale pořád lehká sprška a třetí by už měla zakrýt všechno.
Ono by to chtělo najít vzorník laků na Laguny, pofaceliftovaný verze a porovnat s odstínama laků.
Já jen určitě vím, že TS76 Mica silver to nebude, páč ta obsahuje malý pigmenty, co dělaj metalízu.
AS12 by podle mýho taky nešla, páč bare metal foil je spíš leštěnej hliník.
Hummer píše:Hlavně bude potřeba odbarvit tu kastli. Tu červenou ti stříbrnej sprej Tamiya nepřekryje.
Maverick117 píše:a ktory rocnik bol vlastne posledny? lebo ja som bol vzdy v domneni ze tie z ´92 boli poslednee
jake píše:Maverick117 píše:a ktory rocnik bol vlastne posledny? lebo ja som bol vzdy v domneni ze tie z ´92 boli poslednee
Já jezdil vínovou metalízou(konkr.se ta barva jmenovala "perská")-r.v.95´a to byl myslím posl. rok výroby,pak nastoupily Megany.Tyhle posl.verze měly trouchu jinou masku i celý panel zadních světel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník