Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Nákup na eBay

Cars and bikes
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Nákup na eBay

Příspěvekod demaria » 18 čer 2007, 11:18

Tak jsem se chtěl zaregistrovat na PayPal abych si mohl koupit F jedničky od Tamiye - WILLIAMS FW07 a BENETTON FORD B188,ale moje VISA ELEKTRON od poštonní spořitelny jim zřejmě nevoní :cry: Can you help me please? :( Jinak už mám první zářez na HOBBYEASY.COM,tam karta funguje bez problémů :D ,tak můžu taky helpnout.Tady je adresa s těma modelama - http://stores.ebay.de/2Deli_Car-Models_ ... Z2QQtZkm.Díky
demaria

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Madish » 18 čer 2007, 14:44

Divný, embosovanou kartu by ti to mělo vzít, ale hodněkrát se vyskytl problém s registrací karty k účtu na paypalu, nevím, čím to je.
Mužu ty model vzít, nechat poslat na tvoji adresu, pokud mi pošleš peníze.
Jak koukam, je to Buy now, takže to je pevna cena, bez přihazování.
Madish

• Odpovědět s citací

Příspěvekod matra » 18 čer 2007, 17:35

Sem měl na paypal problém s ověřením VISA karty (chyba paypalu) a po výměně karty mě to bloklo s tím, že bohužel už pro ně VISA karty používat nemůžu, neboť ověření první karty (kterou už nemám) nebylo dokončeno, takže jsem si nakonec ještě musel udělat jen kvůli nim internetový EC/MC :?
matra

• Odpovědět s citací

Příspěvekod balderis » 18 čer 2007, 18:00

Na e-bay nakupuji často,stačí zaslat peníze v hotovosti v obálce na adresu prodavajícího vždy sem se zatím domluvil a provedl takhle přes 100 transakcí zatím naprosto vše v pořádku.
Jinak PAY PAL mám,je to super věc na platbu do zahraničí,co se týče karet ,problém není v kartě ,ale mají až moc velký bezpečtnostní systém...To znamená ,jestli ste s tou kartou jakkoli a kdykoli platil něco přes pay pal,nebo pokud nesedí sebemenší údaj třeba špatně napsané méno nebo sem jim prostě něco nelibí,tak vám ji odmítnou,Taky pozor na to,jakmile vám ji odmítnout už je pak velký problém nové registrace ze stávajícího mailu,je k tomu mailu prostě přiřazena tato odmítnutá karta a šlus...jde to pak taky ale....
balderis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod matra » 19 čer 2007, 00:40

ještě mám dobré zkušenosti s http://www.paypay.cz Je to superrychlé a skoro nic nestojí. Problém bývá ale v inteligenci prodávajícího. Už se mi stalo, že i přes vysvětlení, že peníze neposílám přes paypal ale paypay mi prodávající neustále tvrdil, že jsem mu nic neposlal a na paypay mě upozornili, že odmítl přijmout platbu. Považoval ji za spam nebo pishing očekával platbu od paypal. Prostě - skoro stejný název, tak to bude stejná společnost
matra

• Odpovědět s citací

Příspěvekod demaria » 19 čer 2007, 06:24

Madish píše:Divný, embosovanou kartu by ti to mělo vzít, ale hodněkrát se vyskytl problém s registrací karty k účtu na paypalu, nevím, čím to je.
Mužu ty model vzít, nechat poslat na tvoji adresu, pokud mi pošleš peníze.
Jak koukam, je to Buy now, takže to je pevna cena, bez přihazování.

Určitě,pošli mi mailem číslo účtu a částku v korunách a já ti pošlu peníze :D demaria@seznam.cz.Dík moc
demaria

• Odpovědět s citací

Re: Nákup na eBay

Příspěvekod George9 » 19 čer 2007, 06:28

demaria píše:...ale moje VISA ELEKTRON od poštonní spořitelny jim zřejmě nevoní :cry:

To se nediv, VISA ELEKTRON není embossovaná karta. Potřebuješ mít buď VISA Classic, nebo MasterCard Partner (teda oni jsou embossovaný ještě i jiný, ale tyhle jsou u nás nejrozšířenější)
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
George9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod demaria » 19 čer 2007, 06:30

George9 píše:
demaria píše:...ale moje VISA ELEKTRON od poštonní spořitelny jim zřejmě nevoní :cry:

To se nediv, VISA ELEKTRON není embossovaná karta. Potřebuješ mít buď VISA Classic, nebo MasterCarc Partner (teda oni jsou embossovaný ještě i jiný, ale tyhle jsou u nás nejrozšířenější)

Ale platit s ní přez internet jde normálně,viz HOBBYEASY :?Někomu jí vemou a někomu ne.Je to problém PAYPALU,sou moc rozmlsaný
demaria

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiras » 20 čer 2007, 13:33

Je to tím, že ta karta musí být odblokovaná pro internet, což se normálně standartně nedělá. Některý i-shopy to nevyžadují ale paypal zrovna jo. Proto ty rozdíly, že někde kartu vezmou a někde ne. Někdy stačí i "virtuální" internetová platební karta.
Jiras

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bobator » 21 čer 2007, 13:41

Nevíte někdo náhodou,kolik stojí poštovné od firmy Hobbyeasy? Dík
bobator

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomas Turek » 21 čer 2007, 13:43

Poštovné od Hobbyeasy se pohybuje od 150 Kč,- za zásilku do 1200 g a lodí až po 600,- za letecké doručení...záleží na váze.
Jinak za těch 150 to jde dva měsíce....
Tomáš "Turkys" Turek
SPL Liberec
Tomas Turek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Madish » 21 čer 2007, 14:31

KDyž si objednávam auta 1/24 s 300g, tak pošta 150kč-160kč. A vybírám Air Parcel, letí to sem týden.
Madish

• Odpovědět s citací

hobby

Příspěvekod bobator » 21 čer 2007, 16:59

Prosím Vás,pokud by jste někdo něco objednával,rád bych se přidal a zaplatím půlku poštovnýho,dík
bobator

• Odpovědět s citací

Re: hobby

Příspěvekod demaria » 22 čer 2007, 08:06

bobator píše:Prosím Vás,pokud by jste někdo něco objednával,rád bych se přidal a zaplatím půlku poštovnýho,dík
Možná budu objednávat za čtrnáct dní,ještě dám vědět
demaria

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vrtilkaa » 30 čer 2007, 11:48

Mohu zeptat..zda-li by mi někdo něco vzal z hobbyeasy nebo ebay?madish je ale pryč...přijede až za měsíc.... :?
vrtilkaa

Odeslat odpověď

Zpět na Auto-Moto