Takhle, aby jsi mohl otisknout fotky, potřebuješ je v nějakém slušném rozlišení, jinak to co najdeš na webu má zpravidla velikost poštovní známky. Jinak pokud myslíš fotky interieru modelu, tak ten jsem zapůjčil k nafocení do MPM z náležitou instruktáží k rozebrání, ale jestli to neudělali (popravdě, ještě jsem neviděl), tak je to škoda, ale problem je opět u vydavatele. Kdyžtak to dohoním tady
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
2Jirka: myslel jsem fotky modelu, jestli to nafotíš a dodáš bude to velmi inspirativní.
2ron: 98% populace si toho nevšimne, jsem jednou ukazoval kamarádovi auto na kterém nebyli zámky, stěřače a volant a stejně si toho nevšiml, je to letadýlkář.
to Jirka: je to pěknej kousek, taky ho mám postavený a z 206tek je podle mě nejhezčí. Ale musím si trochu rýpnout. Když v Novinkách píšeš, že je to auto ze třetí RZ (jiná přední kola), tak ve kterém servisu mu měnili přední nárazník, že tam chybí v mřížce nápis 206??? Na fotkách co jsou na zadní straně novinek to je... Ale jinak moc hezký...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close... Paddock forum
Je to povedený model a mám radost, když se dostane jakékoliv auto do modelářského časopisu. Ale chci upozornit případné adepty - lovce detailů, kteří si chtějí tento model postavit, že Tamka kromě zmiňovaných chyb, které popsal Jirka v Novinkách, udělala další chybu. Pro mě z nepochopitelných důvodů změnila v návodu hranici zbarvení přístrojovky, konkrétně středového panelu.
Přílohy
zde je patrné, že středový panel je zbarven pořád stejně
O tý palubce tam je zmínka taky, cituji bráchu: Po nabarvení patřičnými odstíny (rozložení barev se opět liší od návodu)... jenže mám pocit že to jsem zbabral já, páč tam má být ta starší verze co udělala Tamiya dobře!
To logo 206 se mi nechce patlat od ruky a šablona mi nedžela, resp. se to pod ní rozpíjelo, tak jsem to nedělal.
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.