Nevím jak Motip, s touto značkou nemám zkušenosti, ale na větší nerovnosti používám dvousložkové karosářské polyesterové tmely běžně, a mám s nimi nejlepší zkušenosti. Před barvením je ale nutné je stříknout buď špricem, nebo aspoň plničem
Jestli neseženeš nic jineho, tak cca za 14dní bych mohl naskenovat navod od 1/12, má ho brácha a já se tam dříve nedostanu[/quote]
Díky za ochotu.Počkám,to zase tak nespěchá.Pokud můžu prosit,tak mi to pošli na můj e-mail.Mockrát dík.
Tak jsem se tu porozhlídnul po poměrně dlouhé době a ... nic.
Nechci šířit paniku, ale zdá se mi, že je tu nějak mrtvo. Dříve jsem se mohl bavit nad příspěvky i obdivovat fotografie vaší práce skoro denně, ale dnes ... Nějak se mi ztratil Tomáš, Matra, Michal už taky značně zpomalil a Franta to sám neutáhne. Lidi, co se děje ? Na nymburském je mrtvo , proč i tady ? Já sám nepřispěji svými modely, to je pravda, ale rád jsem vždy pozoroval co VY dokážete.
Zdarec Jirko, mám dvě otázečky. Jak jsi stavěl tu 307 WRC H. Solberga, tak ty kola, který jsi použil, ty jsou stejný jako na P206 od Bozianu? Chci si je objednat od MPM, ale nevím, jestli mi objednají jen kola, nemáš s nima v tomto nějakou zkušenost? A další věc je ohledně barvy, nechal sis tu oranžovou míchat, nebo jsi použil nějakou tamku? Chci se do toho pustit, tož sháním info. Dík