6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Aress píše:Koudy,reJI a ostatní: píšu si všechno,nemusíte se bát že by něco zapadlo.
Ted budu nějaký čas pracovně "mimo" takže to s reakcemi asi nebude valné (alespoň z mé strany) to ale neznamená že by jste měly přestat v rozběhnuté diskuzi.
Počítám že s většinou se “na živo“ potkám v Maďarsku kde bych rád všechno opět pořádně probral,podobně jako třeba o vikendu na Modelmanii.Jirka Pokorný píše:Ty nic bodovat nebudeš, ty budeš na dvorku točit prase
A nedá pokoj a nedá,aby si se nakonec na tom dvorku netočil ty![]()
![]()
Nedá mě to,ale neodpustím si poznámku,co se bude dít až onu skupinu “naserete“ a ona začne stavět wrc nebo Nascar (a jgtc a wtcc a já nevím co ještě) to se udělá další extra kategorie?
smarža píše:Za prase nebo někoho jinýho na rožni se přimlouvám. Akorát ta představa, že tam bude Koudy na prach, je děsivá.
Mara440 píše:Jo,jestli dodělám Kenwortha,tak se také zůčastním.
To Nedlloyd:Vypadá to,že k Jirkovi už taky konečně dorazím na ten sraz,jestli se zas něco nevy...e
reJI píše:Ale, ale, Dale...ty lyže ti daly zabrat...![]()
- byl jsem Aressem požádán, abych se vyjádřil, tak jsem to udělal...vycházím z toho, že jsem modely hodnotil např. na Modelmanii nebo na E Dayi a vím, jak je těžké posuzovat různé velikosti... zkuste si OBJEKTIVNĚ představit co se dá udělat a je vidět na stejném modelu 1/12 a 1/43...
![]()
- na předchozí stránce už jsem návrh kategorií změnil...![]()
- sponzoring není problém, jsme ochotni vítězi každé kategorie věnovat cenu - z naší produkce![]()
- a na závěr a opakuji to už po několikáté... jednotlivé kategorie se mohou VŽDY operativně zrušit... je ale mnohem lepší být na to připraven,
než je nevyhlásit...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník