jen bych se chtěl vyjádřit k "našemu" fóru, tedy k fóru stavitelů tuningových aut...
Když to všechno začínalo, vše bylo děláno jen na "oko" .. Postupem času se docela dost lidí naučilo tam chodit a prezentovat své práce. Čím víc lidí, tím větší bordel ( všude je to stejný ) . Tak že se letos přistoupilo k velkému předělání fóra. Změnilose úplně všechno. Zavedly se napomenutí, BANy , ... to je myslím perfektní věc...
Nedávno jsem diskutovali s členem "našeho" fóra... Došli jsme k názoru, že na tomto fóru je určitá stálá skvadra lidí, co staví jen závoďáky nebo origo auta. Pro ty je slovo tuning něco absolutně nepochopitelného.... Prostě je pro ně sprosťárna, když si někdo koupí kvalitní model , předělá nárazníky a nasadí jiná kola. Ono, slýchat furt do kola věty typu : "další tuzing", "zase sprasil tak krásnýho závoďáka" , .... to není nic, co by potěšilo a motivovalo k poslání dalšího výtvoru do galerie...
Když sem tedy nikdo nic takového neposílá, tak si stačí otevřít téma, kde se dva zkušení modeláři baví "jak to těm mlaďochům zase nandal, když jim ukázal svůj kousek". Ještě zazní něco o natvrdlosti "těch mlaďochů" , že asi neví, na co jsou ty hadičky na kleci... Nakonec se napíše, že se tam "onen" modelář chodí jen zasmát...
Stejně jako vy jste pyšní, že se scházíte na výstavách, píšete do časopisů,... jsme i my pyšní na to, že každý měsíc píše náš administrátor několikastránkový článek do tuningového časopisu, že se v sezóně scházíme s modely na tuningových srazech... Před rokem, kdy fórum vznikalo, nikdo ani ve snu nepomyslel, že to dotáhneme "takhle daleko".
Doufám, že jsem svým přízpěvkem nikoho nepohoršil... Doufám, že lidé, o kterých jsem se zmiňoval, se poznali, a alespoň popřemýšlí....
Jestli se bude zřizovat nové fórum, jistě se najde pár lidí, co by od nás s chutí psalo, a přizpívalo... Jen prosím nezesměšňovat našeho koníčka
Tuningu zdar
Petr Eis
Havlíčkův Brod