Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

DISKUSE

Cars and bikes
Odeslat odpověď
Příspěvků: 2881 • Stránka 168 z 193 • 1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 193
  • Odpovědět s citací

Re: DISKUSE

Příspěvekod franta kt » 22 pro 2011, 21:37

Koukám že jsem toho včera dost prošvihl, mohl by ně někdo objasnit oč tu jde?
franta kt

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marty99 » 22 pro 2011, 21:45

Že by válka světů?? Koukam, že si tu kluci za chvíli roztrhají občanky. Jděte radši lepit nebo aspoň pomáhat ženským péct cukroví. Blíží se svátky klidu a vy si tu takhle plácáte energii...
VE STAVEBNÍM PROCESU:
Mazda 787B LM 1991: viewtopic.php?f=155&t=53764
HOTOVO:
Phoenix Man Racetruck 1992: viewtopic.php?f=165&t=50000&st=0&sk=t&sd=a&hilit=Phoenix+Man
ProMarkt Mercedes Benz C-Klasse DTM 1994: viewtopic.php?f=165&t=38764&st=0&sk=t&sd=a&hilit=Promarkt
Marty99

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matwej » 22 pro 2011, 21:53

Kdyby to bylo jen o nějakým plácání energie......
Počkej, příště admini nasadí na Tebe ,překroutí pravdu a udělají z Tebe vyvrhela co žere malé děti a nevrací kočárky.....
A pak budou tvrdit ,že ani jeden z těch mnoha co tu jsou, to nebyl ....
:-k
Matwej

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 22 pro 2011, 22:13

Marder píše:
sete píše:no a jak dávat tedy do tématu novinek příspěvky o novinkách od různých firem aniž by jim člověk dělal reklamu? :-k
eventuelně mohla by ona M8 sem napsat drobný seznam témat o kterých se smí diskutovat?

Jak asi dávat novinky do novinek, no normálně. Tím, že to tam dáš, tak upozorňuješ, že výrobce poslal na trh takovou a takovou novinku, ale neříkáš, kup si to zde. To je snad normální. Pokud ale poukážeš na novinku, kterou máš na svém obchodě k prodeji, tak se již jedná o reklamu a asi když to dáš do novin, tak asi ti to neotisknou zadarmo.

mám tomu rozumět tak, že když sem dá info výrobce, že dal na trh nový výrobek, tak je to něco jiného, než když o tom samém tady informuje pan "XY" ??? Pokud ano, tak bych chtěl vědět v čem? Jestliže totiž zde neuvede svůj kontakt, cenu výrobku a údaje kde je možné výrobek zakoupit, potom se nejedná o reklamu, protože zájemce o koupi si ten výrobek stejně musí najít. Navíc by pro něj nebylo nic jednoduššího, než tady svoje výrobky uvádět pod smýšleným nickem a efekt je úplně stejný.
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 22 pro 2011, 22:25

F_F_F: k.rva Jindro, že to furt řešíš... a klidně by sis mohl dát nick REji :wink:
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 22 pro 2011, 23:40

Koudy píše:F_F_F: k.rva Jindro, že to furt řešíš... a klidně by sis mohl dát nick REji :wink:

Řeším, protože to tady ještě nikdo logicky nevysvětlil... a protože to tady je DISKUSE... ty přece taky nemusíš reagovat, nebo snad ano? Klidně bych tady byl jako nick reJI, kdyby mě admin nezablokoval...
já si za svými názory stojím a myslím, že na ně mám stejné právo, jako každý tady...

Šumák napsal, že:
1) M8 se shodlo, že si tu REJI MODEL dělá nepovolenou reklamu, Jindra byl proto slušně upozorněn, jako jiný a jinde na tomto fóru...

ano, dostal jsem SZ - v pořádku, vzal jsem to na vědomí - a byly smazány příspěvky s novinkami ( i když ne všechny, což je pro mne taky záhadou )
2) reJI se urazil a měl potřebu si tady postěžovat... k tomu se vyjádřila spousta z vás ve smyslu bacha CENZURA, a tak nějak podobně...
neurazil jsem se, jen jsem v příspěvku vysvětlil ( a myslím, že slušně ) proč už sem nebudu dávat upozornění na novinky a že nechápu rozdíly v jejich uvádění mnou nebo někým zde z MF. A jak bylo vidět z některých následujících příspěvků, tak jsem nebyl sám, myslím, že to bylo tak napůl. To je ale přesně o tom, že co člověk to názor.
3) navíc i po upozorněních jiných členů fóra na jeho invektivy a napadání dostal následně reJI BAN
rád bych věděl konkrétně jaké invektivy komu vadí, kdy, koho a jak jsem zde písemně napadnul... ono je jednoduché někoho pomluvit stylem "jedna paní povídala", ale já mám rád vyříkat si věci rovnou, i když to bývá nepříjemné... navíc bych předpokládal, že tak jako jsem byl upozorněn na "nepovolenou reklamu", bude mi oznámen i důvod zablokování nicku. Nic takového se ale nestalo.

K tomuto už jsem díky banu neměl možnost se vyjádřit, proto to dělám nyní a pokud si někdo myslí, že tento můj příspěvek neodpovídá pravidlům, potom už nevím o čem diskutovat. Nejsem z těch, kdo vyhledávají konfliktní situace, ale na druhou stranu před nimi neutíkám. Nedělá mi problém uznat pravdu toho druhého, pokud jí má, ale to samé očekávám také obráceně.

P.S.vím, že mohu dostat ban i na tento nick, ale pokud se tak stane, tak už mi to bude opravdu jedno.
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ron » 22 pro 2011, 23:53

urcite to tu este bude premazane, ale sak kym, tak si pisme.

Vítek píše:S výše napsaným souhlasím.
Ale moje smazaná poznámka směřovala k něčemu jinému. Platí jen někteří a ne všichni co tu mají "reklamu". Aneb kluci od Fujimi o jejichž novinkách se tu taky píše už zaplatili?

na toto som napisal, ze to chapem asi takto. ak, tak ma cerveni opravte.
firmy, ktore tu priamo inzeruju platia. nikto z tamiya ani studio27 sem nechodi a nedava sem aviza na svoje produkty. ak by to robili, zrejme by od nich niekto nieco za to aj chcel.
a je jasne, ze ked bude situacia, ze napr. beaver napise: "aha, co vyslo u reji...", tak to uz bude ok.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

In Rust I Trust
ron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DOSKOČIL MICHAL » 23 pro 2011, 00:06

Marder píše:
DOSKOČIL MICHAL píše:.... ještě jsem si nevšiml, že by někdy Šumák mazal busty nebo letadla, ale tady i Glock, Šnek ... .

Občas projíždím i jiná témata, než ta která obhospodařuji a tak jsem zabrousil i sem a tento výrok mě teda dojal. Jseš asi mimo mísu. Ani jeden ze zmiňovaných (Glock ani Šnek) tu nic nemazali, pouze se zapojili (jako nyní já) do diskuse.

.... mimo mísu jsem zcela určitě, ale jeví se mi jako podstatné mít PŘEHLED a KONTEXT , sekce, tématu .... jinak jen zabrousit a máznout je i možná jedna z příčin toho zde. Nedojal jsem nikoho asi dlouho, myslím, takže jsem dojat z dojetí dojetého. Jaký je mmch přesně rozdíl v zelených a červených ?
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
DOSKOČIL MICHAL

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal G » 23 pro 2011, 00:26

No už to tady sleduju od včerejška a je to dost smutný. Nebudu komentovat Jindrovo nedovolené promo. I mě ale naprosto nadzdvihla arogance a povýšenost adminů při mazání příspěvků. Stejně jako další si nemyslím, že by diskuze, která se rozpoutala po Jindrově reakci, byla jakkoliv vůči někomu urážlivá neslušná, plná invektiv nebo proti zmíněnému etickému kodexu fora. Úplně chápu rozhořčení diskutujících, kterým byly (podle mě nesmyslně) smazány příspěvky bez jakéhokoliv zdůvodnění a komentáře a následně v reakci na Koudyho příspěvek byly jedním z adminů označeny za kecy s tím, že o jejich smazání nemíní diskutovat. Zarážející je naprostá absence sebereflexe adminů k tomu co se stalo (snad jen Šumák připustil, že asi by bývalo slušné při mazání příspěvků sdělit důvod). A ještě se někteří z nich k věcem vyjadřují evidentně bez toho, že by si ty smazané příspěvky přečetli, navíc se k mazání vlastně nikdo ani nehlásí.
PROSÍM VÁS ADMINI, POKUD CHCETE, ABY JSME SE NA TOMTO FORU CHOVALI SLUŠNĚ, TAK SE TAKY CHOVEJTE SLUŠNĚ K NÁM!
Michal G

• Odpovědět s citací

Příspěvekod franta kt » 23 pro 2011, 09:52

Bohužel toto neprospěje úrovni Modelfora a předpokládám že nastane úbytek členů a přspěvků v sekci Auto-moto. [-X
franta kt

• Odpovědět s citací

Příspěvekod spit1010 » 23 pro 2011, 10:29

Máte pravdu, čo človek, to názor.
Osobne si myslím, že keby reji chcel robiť reklamu, tak sa sem prihlási pod anonymným nickom a nikto nemusí ani tušiť, že to je práve on. Za toto mu určite =D> [-o< .
Ďalšia vec je to, že v Česku a na Slovensku nie je veľa výrobcov modelov a príslušenstva pre autíčkarov. A kde hľadať presné info, ak nie pri zdroji?
To znamená, že ak na nete nájdem foto nového modelu a hodím to sem, tak robím reklamu tej firme? Akú má kto istotu, že mi za to neplatia?
Reji doplatil na to, že je výrobca, modelár a člen tohoto fóra v jednej osobe. Ale to je môj súkromný názor a môžem sa aj mýliť.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
spit1010

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tommy » 23 pro 2011, 13:34

franta kt píše:Bohužel toto neprospěje úrovni Modelfora a předpokládám že nastane úbytek členů a přspěvků v sekci Auto-moto. [-X

...taky že už nastal... :evil: bye bye :bad:
TOMMY
Scratchbuild is my world :-P
Rozestavěno: Varis evo VIII, GT-R, Lancer evo X, Silvia S13, Impreza 01, Focus VR, NSX...
Dokončeno: Nissan S15, Toyota Celica, NSR500 98´,Beetle, MP4/4, TE27...
V plánu:300ZX, S2000...
Nenávratně v hajzlu: Nissan R32,BMW 635Csi...
tommy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod dekon » 23 pro 2011, 14:08

spit1010 píše:Máte pravdu, čo človek, to názor.
Osobne si myslím, že keby reji chcel robiť reklamu, tak sa sem prihlási pod anonymným nickom a nikto nemusí ani tušiť, že to je práve on. Za toto mu určite =D> [-o< .
Ďalšia vec je to, že v Česku a na Slovensku nie je veľa výrobcov modelov a príslušenstva pre autíčkarov. A kde hľadať presné info, ak nie pri zdroji?
To znamená, že ak na nete nájdem foto nového modelu a hodím to sem, tak robím reklamu tej firme? Akú má kto istotu, že mi za to neplatia?
Reji doplatil na to, že je výrobca, modelár a člen tohoto fóra v jednej osobe. Ale to je môj súkromný názor a môžem sa aj mýliť.

Tohle si více,méně myslím i já. A to že občas někoho popichoval,vždyť to děláme všichni...
dekon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bazilisek » 23 pro 2011, 20:15

franta kt píše:Bohužel toto neprospěje úrovni Modelfora a předpokládám že nastane úbytek členů a přspěvků v sekci Auto-moto. [-X

Stručně a jasně vyjádřen fakt kterej nastává =D> =D> =D>
Osobně jsem měl asi třikrát rozepsanej svůj názor na věc, ale vždycky jsem to radši stornoval a šel se věnovat něčemu jinému, než se tady (po tom co jsem si tu přečetl) bezvýsledně dohadovat. Docela mě to tu mrzí, takle v "modelářské sezóně", radši lepme.

Pěkný Vánoce lidi :|
Jako poslední dokončeno...
ObrázekObrázekObrázekObrázek

http://www.youtube.com/watch?v=xCS7CBcH ... re=related
bazilisek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Žilinský » 23 pro 2011, 23:23

Prečo mi bol zmazaný príspevok?
Veď nikoho neurážal?
Michal Žilinský

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 2881 • Stránka 168 z 193 • 1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 193

Zpět na Auto-Moto