Koukám že jsem toho včera dost prošvihl, mohl by ně někdo objasnit oč tu jde?
Marder píše:sete píše:no a jak dávat tedy do tématu novinek příspěvky o novinkách od různých firem aniž by jim člověk dělal reklamu?![]()
eventuelně mohla by ona M8 sem napsat drobný seznam témat o kterých se smí diskutovat?
Jak asi dávat novinky do novinek, no normálně. Tím, že to tam dáš, tak upozorňuješ, že výrobce poslal na trh takovou a takovou novinku, ale neříkáš, kup si to zde. To je snad normální. Pokud ale poukážeš na novinku, kterou máš na svém obchodě k prodeji, tak se již jedná o reklamu a asi když to dáš do novin, tak asi ti to neotisknou zadarmo.
Koudy píše:F_F_F: k.rva Jindro, že to furt řešíš... a klidně by sis mohl dát nick REji
Vítek píše:S výše napsaným souhlasím.
Ale moje smazaná poznámka směřovala k něčemu jinému. Platí jen někteří a ne všichni co tu mají "reklamu". Aneb kluci od Fujimi o jejichž novinkách se tu taky píše už zaplatili?
Marder píše:DOSKOČIL MICHAL píše:.... ještě jsem si nevšiml, že by někdy Šumák mazal busty nebo letadla, ale tady i Glock, Šnek ... .
Občas projíždím i jiná témata, než ta která obhospodařuji a tak jsem zabrousil i sem a tento výrok mě teda dojal. Jseš asi mimo mísu. Ani jeden ze zmiňovaných (Glock ani Šnek) tu nic nemazali, pouze se zapojili (jako nyní já) do diskuse.
franta kt píše:Bohužel toto neprospěje úrovni Modelfora a předpokládám že nastane úbytek členů a přspěvků v sekci Auto-moto.
spit1010 píše:Máte pravdu, čo človek, to názor.
Osobne si myslím, že keby reji chcel robiť reklamu, tak sa sem prihlási pod anonymným nickom a nikto nemusí ani tušiť, že to je práve on. Za toto mu určite![]()
.
Ďalšia vec je to, že v Česku a na Slovensku nie je veľa výrobcov modelov a príslušenstva pre autíčkarov. A kde hľadať presné info, ak nie pri zdroji?
To znamená, že ak na nete nájdem foto nového modelu a hodím to sem, tak robím reklamu tej firme? Akú má kto istotu, že mi za to neplatia?
Reji doplatil na to, že je výrobca, modelár a člen tohoto fóra v jednej osobe. Ale to je môj súkromný názor a môžem sa aj mýliť.
franta kt píše:Bohužel toto neprospěje úrovni Modelfora a předpokládám že nastane úbytek členů a přspěvků v sekci Auto-moto.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník