Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Fungovani Auto-moto sekce

Cars and bikes
Odeslat odpověď
Příspěvků: 284 • Stránka 14 z 19 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19
  • Odpovědět s citací

Re: Fungovani Auto-moto sekce

Příspěvekod Vladimír Šuma » 04 lis 2010, 14:14

to co jsi dostal, nevím proč to je... ale myslím že nemusíme mazat všechno, co se "kovu" týká... to by se toho muselo smazat o hodně víc tady... proč ti ten dotaz vlastně vadí? Mě víc vadí škodovka z Gordini 8...

PS. nechci rejt, ale my chodíme taky do práce...
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod franta kt » 04 lis 2010, 14:20

Mám taky odstranit moje malé kováky?
franta kt

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 04 lis 2010, 14:20

franta kt píše:Mám taky odstranit moje malé kováky?

NE !!!!!!!!!!
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 04 lis 2010, 14:21

To REJI -
Tenhle příspěvek respektive nahlášení tématu jsem zavíral já. Tato SZ byla zaslána nejspíš proto že jsem oznámení uzavřel, nic jiného jsem nemazal ani nezasílal žádnou SZ. Asi se to generuje automaticky.
Nevím kam s tím tématem o superbu, tak mě přišlo správnější to ponechat než celé téma smazat. Sice to není plastikařina, ale kvůli tomu přeci nemusí téma zmizet.
Další případný problémy s tímto tématem rád zodpovím. Případně si zažádej o vytvoření sekce na kovový autíčka a pak to přesunu pokud je pro tebe takovej problém.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maverick117 » 04 lis 2010, 14:53

Ja sa len spýtam čo na tom vadí keď to je v diskusií? Porušil(i) s(me) tým nejaký etický kódex? To máme zakázané čokoľvek kovové spomenúť v diskusií alebo sa na to opýtať? Nechápem :shock: Ja viem že toto je primárne fórum pre plastikové stavebnice ale to chceš zakázať sa tu rozprávať o inom? Fajn tak to potom rovno môžeš aj nahlasovať príspevky ktoré tu dal dawe82 v sekcií Výpredaje a akcie keďže tam spomína autoart že sú v zľave ... tak isto môžeš potom veselo nahlasovať aj sekciu Bazár lebo aj tam sa objavujú kováky... A tak isto môžeš sa dá povedať nahlasovať aj modely, ktoré tu prezentuje hugo tiež robí primárne kováky v 1/18... :-k
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ron » 04 lis 2010, 16:31

s tym kovom je to tazke. ja by som to nemazal, kazdy by mal mat svoju sudnost, co sem da a co nie, co je dobre a co zahynie. niektore kovy su v poriadku, su prerobene atd, nakoniec, kazdy ma nejaky ten kov niekde.. na druhej strane, potom su tu temy ako "ukaz co mas doma/ve vitrine /galerie" a to mi uz pride az nevhodne. no kym su "zavreti" v jednej teme, clovek tam nemusi chodit..
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

In Rust I Trust
ron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reJI » 04 lis 2010, 17:09

Vladimír Šuma píše:to co jsi dostal, nevím proč to je... ale myslím že nemusíme mazat všechno, co se "kovu" týká... to by se toho muselo smazat o hodně víc tady... proč ti ten dotaz vlastně vadí? Mě víc vadí škodovka z Gordini 8...
PS. nechci rejt, ale my chodíme taky do práce...

Martin Černý 'Černoch' píše:To REJI -
Tenhle příspěvek respektive nahlášení tématu jsem zavíral já. Tato SZ byla zaslána nejspíš proto že jsem oznámení uzavřel, nic jiného jsem nemazal ani nezasílal žádnou SZ. Asi se to generuje automaticky.
Nevím kam s tím tématem o superbu, tak mě přišlo správnější to ponechat než celé téma smazat. Sice to není plastikařina, ale kvůli tomu přeci nemusí téma zmizet.
Další případný problémy s tímto tématem rád zodpovím. Případně si zažádej o vytvoření sekce na kovový autíčka a pak to přesunu pokud je pro tebe takovej problém.

Díky za reakce pánové, musím říct, že něco takového jsem očekával... Pro upřesnění, to co jsem chtěl, aby se vymazalo, nebylo vůbec o modelařině, ale o sběratelství a to je rozdíl.Proto mi tak nějak nevadí,
když sem někdo dá předělaný model z kovu, ale pro sběratele kovových HOTOVÝCH kovových modelů jsou snad jiná vhodná fora. Potom se všichni diví, že je to tady zas.... věcmi, které sem nepatří a nemají
s modelařením, natož plastikovým VŮBEC NIC společného...

P.S. Když nechceš rejt, Vláďo, tak nerej... já pracuju zrovna tak jako ty
Naposledy upravil reJI dne 05 lis 2010, 09:31, celkově upraveno 4
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 04 lis 2010, 17:13

Já s administrací nemám problém. Netoužil jsem nikdy adminovat, ale sekci s kamiony si hlídám sám, potřebné věci reportuji messovi a ten se mi vždycky snaží pomoct danou situaci vyřešit.
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reJI » 04 lis 2010, 17:22

nedlloyd píše:Já s administrací nemám problém. Netoužil jsem nikdy adminovat, ale sekci s kamiony si hlídám sám, potřebné věci reportuji messovi a ten se mi vždycky snaží pomoct danou situaci vyřešit.

A můžu se zeptat, kolik příspěvků o kovových modelech kamionů tam máš, nebo se ti tam objevilo ?
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 04 lis 2010, 18:10

reJI píše:

Díky za reakce pánové, musím říct, že něco takového jsem očekával... Pro upřesnění, to co jsem chtěl, aby se vymazalo, nebylo vůbec o modelařině, ale o sběratelství a to je rozdíl.Proto mi tak nějak nevadí,
když sem někdo dá předělaný model z kovu, ale pro sběratele kovových HOTOVÝCH kovových modelů jsou snad jiná vhodná fora. Potom se všichni diví, že je to tady zas.... věcmi, které sem nepatří a nemájí
s modelařením, natož plastikovým VŮBEC NIC společného...

Proto znovu zopakuji, pokud máte s kovovými modely problém, nebo konkrétně ty, požádej ofiko o založení chlívečku pro ně, byť to není plastikařina. Nemám pocit že je nutné něco hned smazat co se trochu odlišuje od zájmové sekce ale zároveň to do ní patří- Auto -Moto . Už chápeš? Když to nesmažu budeš se cítit ublíženej ty, když to smažu poškodím tím autora tématu který se chtěl jen s něčím pochlubit. Tohle je těžký rozhodování. Klidně si to zkus. Dostaneš práva Moderátora a můžeš hlídat a rozhodovat. Uvidíme jak tě to bude dlouho bavit mít nad sekcí zodpovědnost.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reJI » 04 lis 2010, 18:35

Martin Černý 'Černoch' píše:Proto znovu zopakuji, pokud máte s kovovými modely problém, nebo konkrétně ty, požádej ofiko o založení chlívečku pro ně, byť to není plastikařina. Nemám pocit že je nutné něco hned smazat co se trochu odlišuje od zájmové sekce ale zároveň to do ní patří- Auto -Moto . Už chápeš? Když to nesmažu budeš se cítit ublíženej ty, když to smažu poškodím tím autora tématu který se chtěl jen s něčím pochlubit. Tohle je těžký rozhodování. Klidně si to zkus. Dostaneš práva Moderátora a můžeš hlídat a rozhodovat. Uvidíme jak tě to bude dlouho bavit mít nad sekcí zodpovědnost.

aha, takže vy jste administrátoři, ale o ničem nerozhodnete, protože to je zodpovědnost... super... tak to vlastně ani nemá cenu něco řešit a ztrácím čas zbytečným psaním. Beru na vědomí a už nebudu obtěžovat.
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 04 lis 2010, 20:31

Když o něčem rozhodnem tak pak posloucháme stížnosti jakou si předvedl ty. Příště si rozmysli jestli chceš aby moderátoři a admini dělali svou práci a rozhodovali ( v tom případě pošli ohlášení závadného tématu) , anebo radši mlč aby jsi nemusel číst blbý odpovědi od adminů (podle tebe) . Nejdřív si ujasni co vlastně po nás chceš .... práci nebo aby jsme byli něčí poskoci? Neskákal jsem podle tvého přání a téma nesmazal? (soudím tak dle tvých reakcí). Tvoje oznámení jsem přijal o tématu a vyhodnotil téma jako přímo neodporující foru či spam atd. a téma ponechal. Tak to respektuj a přestaň se do nás/mě navážet a nepřekrucuj moje předchozí vyjádření, protože sem výslovně nenapsal nic o tom že se bojím rozhodnout jen že je to těžký a vždy někoho poškodíš.
S pozdravem
Černoch
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 04 lis 2010, 21:36

Pár jich tam bylo, o tom co tam bude nebo nebude si rozhoduju víceméně sám, mess na mě dohlíží, abych to dělal dle pravidel a slučného chování. Kováky se tam objevujou, přebarvený respektuju, jiný tam nejsou...
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reJI » 05 lis 2010, 07:56

nedlloyd píše:Pár jich tam bylo, o tom co tam bude nebo nebude si rozhoduju víceméně sám, mess na mě dohlíží, abych to dělal dle pravidel a slučného chování. Kováky se tam objevujou, přebarvený respektuju, jiný tam nejsou...

jo, jo... takhle by to mělo být... už jsem to napsal výše, že mi nevadí přestavěný kováky, protože je to modelařina, ale diskuse o ceně sběratelského modelu mi tady vhodná nepřijde ( ale holt někteří páni "modurátoři" mají jiný názor )... dík za info
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 05 lis 2010, 08:19

Je to někdy dost citlivý. Taky s tím občas bojuju a narazím na téma, se kterým nevím co dál. O tom se vždycky s někým odpovědným poradím... Nepamatuju si, že by se někdy nějaký případ nevyřešil k mé spokojenosti...
nedlloyd

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 284 • Stránka 14 z 19 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19

Zpět na Auto-Moto