franta kt píše:Tak znova - nebude Ford Focus 06 WRC , pro Jiříka měřítko 1/24???????
docela bych se do něj dal, ale nejni čas

nejdřív asi začnu s tou Sierrou...... ale pšššššštt

franta kt píše:Tak znova - nebude Ford Focus 06 WRC , pro Jiříka měřítko 1/24???????
Jirka Pokorný píše:franta kt píše:Tak znova - nebude Ford Focus 06 WRC , pro Jiříka měřítko 1/24???????
Jsem ti chtěl udělat radost alespoň malinkým, a ty takhle....
franta kt píše:Aha. Děkuji za info. Jinak mám doma k dispozici transkit od S27 kdyby byly nějaké nejasnosti.......
franta kt píše:Sice to nejsou novinky ale dnes dorazil balíček z Honk Kongu (objednával jsem minulé úterý, ve středu to posílali!!!!!)
Na prvních fotkách konektory od Top Studia , budou velice vhodné pro F1 1/20 (předpokládám že Aress je doma sám frézuje a soustruží a že mu vodí i elektriku) a moto 1/12, do rally 1/24 na konce hadic nádrží a okolo zapalování, pro Pokémona - zítra ti posílám od každého vzorek
Aress píše:franta kt píše:Sice to nejsou novinky ale dnes dorazil balíček z Honk Kongu (objednával jsem minulé úterý, ve středu to posílali!!!!!)
Na prvních fotkách konektory od Top Studia , budou velice vhodné pro F1 1/20 (předpokládám že Aress je doma sám frézuje a soustruží a že mu vodí i elektriku) a moto 1/12, do rally 1/24 na konce hadic nádrží a okolo zapalování, pro Pokémona - zítra ti posílám od každého vzorek
No,Aress je doma nefrezuje ani nesoustruzi,zato ma doma (skoro) jinou hracku od Top Studia
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků