No to teda! Po Liberci jsem taky nedávno viděl testovací subaru zamaskovanou jako Škodárnu 120. Až jí zase uvidím, tak jí vyfotím. Jinak ten "přitěle" navigátor je zřejmě dobrá výhoda fakt asi jen z toho kopce...
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"
HobbyLink Japan přijímá obvyklé objednávky na tuto položku od (okolo) 2.června 2006. 8.května Fujimi oznámila že vydání této stavebnice bude zpožděné kvůli "prodlení při revizi karoserie stavebnice u Ferrari". HLJ bude aktualizovat tuto stránku s novými informacemi jakmile to bude potvrzené od Fujimi. Prosíme o trpělivost.
Sice to nejsou novinky ale dnes dorazil balíček z Honk Kongu (objednával jsem minulé úterý, ve středu to posílali!!!!!)
Na prvních fotkách konektory od Top Studia , budou velice vhodné pro F1 1/20 (předpokládám že Aress je doma sám frézuje a soustruží a že mu vodí i elektriku) a moto 1/12, do rally 1/24 na konce hadic nádrží a okolo zapalování, pro Pokémona - zítra ti posílám od každého vzorek
Dále dorazily nějaké decály, co mě ale dostalo byly návody u KA Models. Křídový papír formátu A3, u Lotusu z jedné strany návod v měřítku modelu na druhé krásný plagát, u pohárového Ferrari návod v měřítku 1/24 a na druhé technická data vozu. Fakt mně to vyrazilo dech, takovou krásu jsem ještě neviděl.....
U Lotusu jsou i popisy na pneumatiky bílého propisotu, určitě budou perfektní bez ošklivého laku jako u klasických obtisků...
Lepší foto těch konektorů asi neudělám, ale jsou pěkně odlité, z hadiček a drátů se udělají hadice a kabely, myslím že po nastříkání barvou budu vypadat jak kovové ale za výrazně nižší cenu.......