F1 je na čele žebříčku sledovanosti jenom v Evropě, v Americe nikoho nezajímá, tam na jeden závod NASCAR přijde návštěva několik set tisíc přímých diváků, jezdí se s malou přestávkou prakticky každý víkend, ne nadarmo Montoya řekl, že on za jeden závod udělal víc předjížděcích manévrů, než za celou dobu působení v F1. V Asii a Jižní Americe se lidi dost koukají třeba na CWWS, v Austrálii mají svoje sedany, Japonci svá GTčka...
...takže nepodléhej marketingovému klamu, že F1 je nejpopulárnější disciplínou. Není, FIA se jí ale tak snaží prezentovat, F1 je pouze nejsledovanější FORMULOVOU disciplínou. Nezapomeň například na omezení startů WRC na národních mistrovstvích, což bylo důsledek toho, že Rallye se začaly stávat populárnějšími, než nudné závody, kdy několik aut jezdí za sebou po okruhu, sem tam zastaví v boxech a nakonec vyhraje někdo v červeném autě.
Ono je fajn být fanoušek, ale když něco tvrdím, tak je potřeba si to ověřit a n jen opakovat to, co mi jiní předestřou. Osobně jsem jeden závod NASCAR viděl - tedy celý závodní víkend i s dalšími doprovodnými závody, byl jsem se podívat i na CART a F1. NASCAR jako zábava jednoznačně převálcovaly vše, co jsem kdy viděl...
Nezabúdaj na jednu dosť podstatnú vec. Amerika nie je svet(aj ked sa tak tvária) a prieskum agentury bol celosvetový. Súhlasím s tým že percentuálne vychádza ináč sledovanosť v každej krajine, takže príklad v nemecku asi nascar nebude dosahovať sledovanosť ako v amerike a opačne je to s F1. To či je F1 prezentovaná FIA je tiež len tvoj názor tak sa ho nesnaž niekomu vnucovať tak ako to sám odsudzuješ. Ja nie som päťročný chlapec aby som uveril všetkému čo prečítam, ale z môjho pohladu patrí F1 medzi najatraktívnejšie. Američania sú celkom zvláštny druh ludí, ktorý sa dokáže zabávať napríklad aj na krúžení na ovále v takom počte kôl že ani nevedia ktoré kolo práve prebieha a nadšene tlieskajú pri každej havárii a pri ich sledovaní človek nadobúda dojem že ich ani nezaujíma kto vyhrá, hlavná vec že je zábava. Takých športov tam majú viac. Ale kolko ludí tolko chutí. A ešte jedna poznámka, je zaujímavé že fandovia F1 sa nikdy na tomto fore do iných sérii nenavážajú a nevyvolávajú hádky a neprovokujú tak ako Ty a Tebe podobný poznámkami "F1 je nuda, Ferrari je to škaredé v čom jazdí Schumacher a nakoniec Schumacher je malý chlapec na šlapaciom autíčku" Zakončil niekto z nás takouto primitívnou poznámkou svoj príspevok? Na záver len tolko, všetci sme automodelári, tak sa netrieštime na ďalšie skupiny, nie je nás tolko preto by sme mali držať pokope.
Seber se a zajeď se podívat na jediný závod na ovál. Já jsem tyhle závody viděl na vlastní oči a můžu srovnávat. Z tohoto srovnávání mi F1 přijde jako nejméně zábavná. Viděl jsi ty závody také? Můžeš srovnávat? Byl ses podívat přímo na závodištích? Pokud ne, tak se snažíš diskutovat o něčem, o čem si nemůžeš udělat dostatečně objetivní názor.
Nechci nějak opěvovat Američany, jsou mezi nimi blbci stejně jako všude jinde na světě, ale podceňovat jejich schopnost sledovat závody bych si nikdy nedovolil. Jejich statistiky jsou mnohem detailnější, než ty evropské. A věř mi, že jejich šampióni jsou dost velkými hvězdami. V Německu bude F1 určitě populárnější, než v USA, s Nascary to bude opačně, řekl bych však, že v USA žije nesrovnatelně víc lidí....mimochodem, Churchill řekl: "Věřím jen statistikám, které si sám zfalšuji".
Diskutovat o Schumacherovi a Ferrari se mi moc nechce, taková diskuze nemá moc velký význam. Je nepochybné, že byl velmi dobrý jezdec, že Ferrari dotáhl až na samý vrchol a težko ho bude někdo překonávat. Na druhou stranu jeho kolize s Hillem, Villeneuvem, parkování v Rascasse nebyly nic, za co by ho kdokoliv mohl chválit. Asi to bylo bez jeho přičinění, ale loňské triky FIA a italských traťových komisařů byly dost ubohé. Nicméně jeho kralování v F1 učinilo tuhle disciplínu velmi fádní, což přiznala i sama FIA, když se urputně snažila měnit pravidla tak, aby začal vítězit i někdo jiný a lidi se vrátili k televizním obrazovkám.
Vůbec se nesnažím vnucovat někomu svůj názor, jen prezentuju to, co jsem na vlastní kůži zažil.
Nešlo mi o to niekoho presviedčať ani sa s niekym hádať či je to či ono populárnejšie. Každý máme svoj názor ako som to už písal vyžšie, ale vadí mi ked sa niekto otiera o F1 v zmysle ako si to urobil TY V PRÍSPEVKU KTORÝ S TÝM NEMAL NIČ SPOLOČNÉ. K Schumacherovi asi tolko, urobil chyby, je to jeho vec - v konečnom dôsledku bojoval o titul tak sa neni čo čudovať. Horšie je keď to urobí niekto ako JPM a odstrelí svojho kolegu keď to mal výslovne zakázané od svojho šéfa stajne. Podobne sa choval aj Senna ale na také veci sa rýchlo zabúda, zostrelenie A.Prosta v boji o titul a množstvo úmyslených blokovaní v kvalifikácii za úmyslom zmariť niekomu rýchle kolo. Úmyselné brzdenie Alonsa pred vjazdom do zákruty pri čom takmer došlo k havárii a tak ďalej. Je toho vela len na tie sa zabúda, v prípade MS nie - úspech je spojený s nenávisťou. A ten anglické média nevedia stráviť, je to nemec v talianskom aute. Sám J Stewart povedal,že za ich čias sa robili aj horšie veci, len vtedy nebola technika na takej úrovni aby to niekomu dokázali. Aj v iných športoch nájdeš nájdeš podobné príklady - Zidane sa tiež nie moc slávne rozlúčil s majstrovstvami sveta. Každý urobí prešlap, treba sa pozrieť občas aj do vlastnej kuchyne a netreba byť zaujatý.
Nerad se vám dvoum míchám do debaty, jen bych řekl k celé F1 vs USA asi toto: ono jestli ta návštěvnost také není dáná tím, že se gp vrátila do kalendáře cca po deseti letech a při druhém závodě (nejsem si jist, ale myslím že to byl druhý) to byl debakl, takže ten zájem o ni v USA upadl. Mimojiné američani jsou opravdu zvláštní národ a v podstatě jich chodí mraky nejen na nascary, ale v podstatě na všechno co se dovede pohybovat. Navíc u F1 jim chybý kontakt mezi fanoušky a jezdci, na což jsou v USA zvyklí.
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
To p.Michalík: Opäť vyrívate? Čo má znamenať tá poznámka"primítívne ukončenie textu" k vete,že Schumacher je malý chlapec v šlapacom aute...to bolo adresované mne keďže som to pred časom v istom článku spomenul a tá diskusia bola neskôr ukončená.Opäť ste to začal Vy,lebo nemôžete zniesť pracdu o celej .......F1. A pozor na slová primitívne a pod....pozor!!!
tak dost !!!! ..... od čeho jsou SZ ???? ještě chvilku a promažu to tady, jestli budete pokračovat.... toto téma je myslím o něčem úplně jiném, ne? Jestli my nebudeme nuceni zavést přestupkový bodový systém....
oni zas tak houfně na vše, co se dokáže hýbat nechodí, třeba CWWS, potažmo IRL je moc nezajímají, tam jsou poloprázdné tribuny.
JInak díky valdovi za seznam a další support, jsem rád, že jsem narazil na někoho, kdo se o NASCAR hlouběji zajímá (i když tuhle jsem potkal jednoho chlapíka, který měl na sobě triko s No.10 strojem Johnyho Bensona a dokonce velmi dobře tušil, o co jde)
mimochodom prave v usa sa teraz vo velkom hovori o stracani zaujmu a fanusikov v nascare. ..
(vela reklam, komercia, hviezdy, car of tomorrow (!!!), toyota, drahy benzin...)
Bohužial bez reklám to dnes nejde a nie je to len v motoršporte to Pítr: treba pozornejšie čítať a prídete na to že ja som iba bránil to čo bolo niekolkokrát urážané a znevažované a určite som nezačal v ani jednom prípade. Pripomienku od človeka ktorý tu bol napomenutý za používané výrazy beriem. Ak máte nejaký problém napíšte mi súkromne.