ron píše:nie nove forum. hovorim:
magazin + forum
teda ze jedno bez druheho asi nic moc
ano souhlas,
ale klidně magazin + TOTO forum......než další....
ron píše:nie nove forum. hovorim:
magazin + forum
teda ze jedno bez druheho asi nic moc
Dale Cooper píše:Ocenuji vlastni myslenku to udelat... ale: Mohu-li se vyjadrit z pozice nekoho, kdo podobne "druhe zamestnani" uz zkusil.
A/ podobne aktivity stoji a padaji s jednotlivci, protoze myslenka nadchne moho lidi, ale vetsina lidi si pouze preje takovy ezin cist...
B/ vzpominate Modelmag... vyborny napad, kdysi jsem tim dost zili, aspon ja.... Osobne vdecim Modelmagu za moc, ale jednoho dne jsem dostal nabidku od jinud a ta byla zajimavejsi... muze se stat to same... ze nekdo z vas bude psat takovy ezin, ale pak prijde nabidka odjinud.
C/ Jaky je pak rozdil? Do te doby vam osobni cest a hrdost nedovoli, aby tydne v ezinu nebyly aspon dva prispevky a tak jste ve fazi, kdy zacnete uvazovat o tom, ze ten kokain neni tak marna vec... Pak vam nekdo rekne: hele, udelej pro mne jednu vec za 2 mesice a ja ti za to neco jeste dam... A vy si uvedomite, ze zatim jeste nechcete navstivit na par dnu koronarni jednotku...
D/ musi byt tedy tym silencu, kterych musi byt dost na to, aby kdyz kazdy udela jedën prispevek na mesic az dva, bude ezin stale aktualni...
E/ ac se tu komerce moc nenosi, presto doporucuji stranky sponzorovane nejakou suovisejici firmou... a ja znam jedinou.![]()
F/ zviditelnit a sjednotit ceske a slovenske automodelare jsem chtel uz davno... proto jsem kdysi s par lidma ustanovili volne sdruzeni Paddock, ktere ma diky Sumakovi peknou grafickou verzi. Casem jsem chtel, abysme byli videt ve svete, proto jsme presli na anglictinu... a ted: Kolik z vas umi tak dobre anglicky...?
G/ postavit celou vec na foru je nejista zalezitost... SUmak mi asi potvrdi, jak jsou fora vzdy prechodna... spolu uz jsme jich par prosli. At uz forum PLASTIK, ze ktereho vzesel Modelmag, at uz forum ny Nymburku, at uz toto forum, ktere je nyni nastesti dost silne, aby ustalo i obcanske vnitrni valky... ale i treba zahranicni fora, jako RCMG, ktere ma take stranky. Na meilu to sice zije, ale forum Scale Model of Racing Cars, nebo jak se jmenuje, je pomerne mrtve... a nebylo tomu vzdy tak...
Abych nebyl tak negativni... pokud dojde tato myslenka realizace, pomuzu jak muzu... ale jak rikam, me moznosti jsou limitovane...
kulda píše:Nikdo ještě nezkusil spojit "STAVITELE" a "SBĚRATELE" do nějakého celku, myslím že tudy vede cesta.
kulda píše:Od věci není ani zde jmenované forum, kde mladí kluci předvádějí své tuningové úpravy modelů a ze kterého mají někteří tak akorát srandu.
kulda píše:Zároveň je zde určitý bodový systém, podle kterého může být diskutér napomenut, jeho příspěvek smazán či upraven či dokonce mu může být zablokován přístup (asi už bych sem nepsal, ale tohle tu chybí)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník