Tak jsme se se Smaržou po dlouhých debatách o pantech na Pítrově Lancii 037 rozhodli objevit pravdu. Výskyt Lancie 037 byl hlášen v San Marinu na Rally legends, tož jsme narvali Zafiru pivem, slivkou a lovečákama až po vrch a vyrazili. Aby nás množství alkoholu nestavělo na zadní, vyvážili jsme auto mým tatíkem a Smaržovým kámošem. Po cestě jsme minuli zaprášenou ceduli Maranello (a to nám přišlo nějak povědomý), tak jsme se prodrali davem maníků v montérkách s logama Ferrari i na prdeli k muzeu. Nic zajímavějšího než Enzo a pár formulek tam nebylo , tak jsme pokračovali dál. No co dodat, nebudu vás tady nudit kecama o tom, jak to bylo dobrý, to si musí každý zažít sám. Ale hlavní je, že známe celou a nezkreslenou pravdu – 037 má ty panty na střeše! A je to venku Péťo . Pan Munari nám předvedl Stratose a další dědoušek (v tom Smarža rozpoznal pana Voltu) nám umožnil pohled do motoru své 037. Chvíli jsme poleželi ve stínu Lancie S4 (originál auto M. Alena z Tour de Corse 86) a vyrazili na trať. Výsledek je ten, že si tam chceme na RZ zahulákat i příští rok. Kdo neviděl Béčko v plným nasazení, nepochopí...
Přílohy
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close... Paddock forum
Fotek je asi 3 000, takže je těžký něco vybrat, určitě sem ještě něco dáme, ale až mi Česká pošta dodá DVD od zbylých dobrodruhů. Ferrari museum bylo spíš zaměřený na F1, což nás moc nezajímalo, důležitý bylo Enzo, který sem si cestou vybrečel...
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close... Paddock forum
Tohle mi spíš připomíná žebrajícího mentálně narušeného slepého chlapce co se nechá vyfotit s kýmkoliv za bakšiš nic ve zlém hoši, jen jsem si vzpomněl na slepé myšky ze Schreka
Přílohy
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.