Pro větší zábavu rovnou rozvrtám další kousek, notoricky známého Haryka od Arma Hobby. Dám si podobu z února 1942 a následovat budu čistě slovní popis, protože fotky nejsou: s vymontovanými vnějšími kulomety, demontovaným tropickým podbradkem a praporovými znaky - ty buď z něčeho pohledám nebo stříknu, podle stavu lenosti.
Naposledy upravil Marcel Nový dne 22 pro 2024, 12:41, celkově upraveno 1
Jestli dobře počítám, je to 5. - ale mám pocit, že jde líp do sebe než ty předchozí (3x Mk.I a jednou Mk.IIc) - taky v interiéru není v dílech ta konstrukce na bocích, která zdržuje a stejně není vidět. A použil jsem barvy a laky, co rychle schnou. Stejně ale musím čekat na proschnutí lepidla, na velké části nepoužívám vteřiňák.
Ahoj Marceli, super nápad to stavíš tu samou mašinu co je v DP Casper v pozdější podobě? Nebo jim jich zbylo víc? Jinak by šel použít seriál a znaky možná z P-40.....
Ahoj Dane, toho z aršíku jsem před pár lety postavil z Hasegawy, tenhle bude jiný. Holanďani jich měli dost a téměř všechna sériová čísla jsou známá. Udává se, že po demontáži těch čtyř kulometů a tropického chladiče stoupla rychlost minimálně o 30 km/h a celkově je považovali za svou nejlepší stíhačku. Dorazil jsem křídlo a znovu se mi potvrdilo, že tenhle model sedí lépe než původní Mk.I. Oproti stavebnici jsem jenom otevřel otvory pro vypadávání nábojnic.
Díky, Miloši. Po dekálech a trošce polomatného laku. Popisky jsou Arma Hobby, výsostné znaky Flevo, sériové číslo jsem si vytiskl (font RAF) na obtiskovaný papír.