Letos dost slaboučké, strašně málo modelů, místy prázdné stoly a kvalita vystavovaných modelů až na výjimky nic moc. Co se stalo? Chyba v propagaci? Je teda fakt, že já jsem také nic nepřivezl...
Letos oproti loňsku obří burza a fakt hodně věcí k nákupu, ale na stolech fakt málo modelů při porovnání s loňskem. Musím ale mlčet, protože jsem taky nestihnul nic dokončit a dvakrát na stejnou soutěž model nikdy neberu. Jinak ale setkání s hromadou známých, takže za mě akce splnila, co jsem očekával
Loni jsem tam ještě jel, ale soustředím se na scifi a taková kategorie tam bohužel není. Poslední dva ročníky měli totálně přeplněnou kategorii různé, kde byly lodě i auta a nějaké to fantasy a scifi. Bohužel je to netrkne. Je zřejmé, že pořadatelé nechtějí trochu upravit kategorie, protože to prostě snižuje zájem modelářů kteří staví něco jiného a tedy nemají v čem vystavovat. Stod se zvedl po kovidu, protože modeláři měli za tu dobu nastřádáno a chtěli se pochlubit, tyto modely však již došly. Opět to zřejmě bude zase modelářská burza s přidruženou malou výstavou. Možná příště pojedu s něčím na prodej.
Výzva pro Jiřího Krafta Pane Krafte ozvěte se mě na telefoní číslo: 607960376 nebo email: rostislav.ozana@volny.cz Mám pro Vás zapomenutý model a cenu za 2.místo v kategorii Letadla 1/32+1/24.Pořadatel Rostislav Ožana