Co kdyby se v tomto tématu soustředily fotky modelů s tematikou? Pokusím se dodat mnou posbírané příspěvky o víkendu, sám zatím žádný model nemám. Co ostatní, nikdo nic nekutí?
Zdravím všechny příznivce Sovětské techniky, která sloužila v Afghanistánu a v co nejkratším termínu taky přhodím pár fotek mého BVP-2 E, byla to speciálně vyvinutá verze přímo pro afghanistán...
http://www.kitshow.cz Kit Show Kopřivnice je na FACEBOOKu, ale i TWITTERu. Rozestavěno - RQ-4 Global Hawk, 1/72 Beskyd Model Kit Show, Kopřivnice -11. - 12. 5. 2019
Tak pánové, byl bych pěkná ostuda, kdybych ničím nepřispěl, když jsem si sám založení týhle zájmový skupiny na adminovy vybrečel... Teda ne že bych už měl něco hotovýho, měl jsem totiž právě troch delší "technikářsko-leteckou" pauzu, kdy jsem stavěl něco od rychlých kol. Teď v sobotu jsem ale shlídnul film The Beast, což mě okamžitě vrátilo zpátky do těch správnejch kolejí.... Včera jsem uklidil načnutý T-64A, a začal dělat na BTR-70. Chtěl bych z bétéerka udělat nějaký menší dio. Nic velkýho, jelikož jsem ještě nikdy žádný nedělal, takže to bude prvotina především na učení a zkušenosti. Já vlastně ještě nedělal ani techniku, nepočítám-li napůl rozestavěnej BM-21 GRAD. Jen se obávám, že dokumentace stavby do zájmovejch skupin asi nepatří, mělo by bejt v rozestavěno , nebo v tématickejch stavbách. Leč tam nikde pro dia z rusko-afghánský války není ta správná přihrádka, tak mám obavu, aby nás s tím moderátoři nevyhnali do "ostatních". Jinak swamozřejmě založení tohoto threadu je skvělej nápad, modelů z touto tématikou je neskutečně málo, tak alespoň ať je máme tady pohromadě......
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
Jsem na tom podobně, pracuji na dio btr-70 + bmp 1 (obě zvezda), jsem úplný začátečník, takže zatím mám jenom slepeno (zpatláno) a začínám figurky - zatím mám obrovské bílé fleky na místě očí a přemýšlím jak dál... Něco sem přidám, ale až tak příští týden. Jinak bych se nerozpakoval to dávat sem, i když vznikne "mišuňg", moc toho nebude a hledat to někde jinde .......
No, ono stavba i celkem malého dia je docela nadlouho, a i kdybysme tady stavěli jen tři, a budem všichni prezentovat svoje pokroky tady v tom threadu, tak v tom bude pěknej chaos. No zkusím to zejtra zkonzultovat s adminem, jak by to bylo nejšikovnější....
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
Jasný, jsem pro... Ale víme jak to chodí... Každý pošle 1 foku a pak se nadlouho odmlčí..., takže zas tak velkého chaosu bych se nebál, i když je pravda, že extra přehledné by to nebylo...
Takže není problém, abysme diorámy z Afghánistánu stavěli tady, tzn v sekci Zájmové skupiny - Rusko-Afghánská válka. Možná bych viděl nejrozumější, když si na stavbu každej založí svoje vlákno, než to plácat všechno do jednoho. Co myslíte? Až trochu pokročím s BTR, a bude alespoň něco k nafocení (snad už zejtra), založím si téma.
Jestli mohu, tak vám sem "šoupnu" taky jedno dio. Vyškráb jsem ho na : http://www.ediorama.com Bohužel je tam jen jedna fotka.Třeba to někomupomůže v inspiraci