Zdravim pánové,zkušel jsem se dnes registrovat a nedorazil mi potrvrzovací mail.Bez něj se znovu do registrace nevrátim.Funguje vše jak má?Nebo to mám zkusit znovu?Pavel
Pasecka píše:Dobrý den, děkujeme za dotaz. Popravdě se tato otázka řešila na včerejší schůzce klubu a nakonec se dohodlo, že proxy sice bude povoleno, ale v případě ocenění nebude udělena věcná cena. Dostal by tedy pouze diplom, ale ne věcnou cenu (např. stavebnici). Omlouváme se pokud tím někoho zklameme, ale nemáme s tím dobrou zkušenost.
pavel behensky píše:Zdravim pánové,zkušel jsem se dnes registrovat a nedorazil mi potrvrzovací mail.Bez něj se znovu do registrace nevrátim.Funguje vše jak má?Nebo to mám zkusit znovu?Pavel
Jirka S. píše:od vypuknutí času "D" Hradeckého Lva nás dělí, několik málo hodin, budeme doufat, že počasí nám všem bude přát více než přálo v osudný den operace NORMANDIE roku 1944, tedy již 80. let. Tohoto tématu se ujala společnost Art Scale Kit a zde představujeme ceny, které budou touto společností uděleny.
admiral6 píše:Pěkná akce, spousta krásných modelů. Jen bych uvítal větší prostor. Když tam přišli lidé, nebylo tam k hnutí a v době předávání cen už byl vzduch vydýchaný. Ale jinak palec nahoru
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník