Online registrace běží, právě atakujeme hranici 200 modelů online. Přihlásili se modeláři ze zajímavých koutů světa. Kdo stále váhá nad účastí, tak pokračujte ve čtení, přinášíme další informace a novinky ohledně soutěže. http://www.elektromys.eu/registrace/modelfest2024/formular_v3_cz.php
Představujeme našeho druhého VIP hosta, který se postará o druhý workshop v sobotu a tím je Miroslaw Serba. Jeho workshop proběhne 7.9. od 14:00-15:30. Tématem tohoto workshopu je: Jak na novostavby budov. Na ukázku přikládáme galerii jeho modelů, na kterých bude ukazovat, jak dělal různé druhy budov.
Na co dalšího se můžete těšit v doprovodném programu? Pod vedením Lukáše Formánka a Aleše Janoty dorazí první skupina vojáků v pátek a tak už budou pracovat na doprovodném programu o který se postarají v sobotu. Krom tanků se můžete těšit na vojenská vozidla, dělo Pak36 a další historické věci.
Další skupina „PEG WIKING“ http://www.pegwiking.cz, okolo Richarda a Davida Topalova dorazí v sobotu ráno a vezmou sebou velice zajímavé věci. Jak znám kluky připraví si něco speciálního. Už teď když zařizuji tyto věci, velice se těším co si kluci připravili.
O skvělé jídlo se postará další náš přítel Jarda Dvořák, který tak jako minulý rok doveze polní kuchyň a připraví pro vás vynikající guláš.
O pití se postarají naše holky stále vysmáté jako sluníčka Monča a Klárka.
MN-Modelář právě spustil předobjednávky na soutěž. Stačí když v kolonce doprava zaškrknete vyzvednout na MODELFEST ŠUMPERK 2024. Přidá Vám k tomu 7% slevu.
Posledních 5 dní online registrace a právě padlo číslo 400 přihlášených modelů!
Už teď se velice těším na velkou kolekci F1 od Zdeňka Smaženky. Jeho práci jsem obdivoval naposledy v roce 2016 v Liptovském Hrádku a je mi ctí, že dorazí k nám do Šumperka.
Představujeme našeho posledního VIP hosta a tím je Michal Traj. Jeho práce je neskutečná. Je obdivuhodné co dokáže s papírem. Workshop bude v neděli 10:00 - 11:30. Tématem tohoto workshopu bude: Stavba a patina papírových modelů. Přikládáme fotky co Michal dokáže udělat z papíru. Co na to říkáte? Taky se těšíte na tento workshop jako já?
Děkujeme za krásné ceny velice si toho vážíme a těšíme se na viděnou! Poslední 3 dny online registrace už teď můžu prozradit, že jsme pokořili hranici 600 modelů přes internet. Neváhejte přihlásit modely i vy ať nemusíte potom čekat v řadě na registraci na místě.
A jak se říká změna je život bohužel z rodinných důvodů se nám omluvil pan Fiala, který měl přijet i s malým tančíkem. Místo toho se nám podařilo zajistit skvělou náhradu v podobě německého SdKfz. 251 hakl.
žiaľ situácia sa mi zásadne zmenila, máme psa v kritickom stave a musíme s ním chodiť na infúzie. Budem rád, keď sa mi podarí prísť v sobotu na otočku. Ponúkam ubytovanie pre dve osoby na dva dni, od piatka do nedele - Apartmán ELISA v Šumperku, Dr. E. Beneše 1148/14, Šumperk, 230 m od konania súťaže, za 100,-€ V prípade záujmu ma kontaktujte na mail: stefanikovokridlo@gmail.com Ďakujem.