Dotáhnul jsem do ověřovacího procesu zpracování nominačních bodů na "Portálu soutěží v plastikovém modelářství"
Po přihlášení do Vašeho účtu byste na stránce ZEĎ ÚSPĚCHŮ měli vidět v pravém horním rohu aktuální bodový stav Vašeho nominačního konta.
Po najetí myší na číslo (na mobilu ťuknutím) by se vám mělo zobrazit okno s podrobnostmi.
Pokud se Vám novinky nezobrazují proveďte refresh stránek (Ctrl-F5)
Předpokladem je mít ve svých osobních údajích uvedené správné číslo licence (CZE ###-###)
Do systému jsou zapracovány všechny platné nominační soutěže (včetně externích, které dodaly platné výsledky).
Pokud by Vám chyběly body z nějaké soutěže a byli jste si jisti, že jste měli v době konání soutěže platnou (tedy zaplacenou) licenci, dejte mi vědět na můj mail, abych to mohl prověřit.
(je to nové a některá data jsem natahoval ručně, takže nějaké přehlédnutí nevylučuji)
U neověřených bodů se může ještě počet změnit, pokud by vedení při schvalovacím procesu body neuznalo (což je nepravděpodobné)
Pro ilustraci uvádím stránku nápovědy (údaje jsou fiktivní):
"There are 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't" |