Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ ARCHIV ‹ TOP GUN / AGGRESSOR
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

PODKLADY

Odeslat odpověď
Příspěvků: 202 • Stránka 6 z 14 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14
  • Odpovědět s citací

Re: PODKLADY

Příspěvekod PavelS » 27 bře 2008, 17:39

Tkadlec Jaroslav píše:
Pitrs píše:
Tkadlec Jaroslav píše:No kdyby se ještě někdo cghtěl připojit k Top gun šílenství žhavá novinka od hasegawy F16A NSAWC
http://obchod.valka.cz/product_info.php ... 44f58f9cd3
a nemusí zhánět dekaly jen třeba zoom a nebo jen z krabičky :shock: :lol: :lol: :lol:

Bez novejch kol to nepůjde. Netušim jak se jim to povedlo, ale z vnitřní strany to vypadá, jako by se pokusili o disk po výbuchu. Kola na F-16 v MPM neměli, kupovat kvůli tomu sadu na kterou si netroufnu se mi nechce a opravu nedám. Ty výlisky už asi budou něco pamatovat, co?:)

no je to gawa stará a postavit se to dá

Ale zase proč nepočkat měsíc dva na novou Tamku a nepostavit si jejich block 32 s dekálama od TB... :P, to se teprv rozjede Top gun šílenství :grin:
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Otisaq » 27 bře 2008, 18:08

ale prosim te, kdo by stavel tak skarede letadlo :P :P i kdyz...v cerno bile vypada krasne :P
Rozestavěno:

Dokončeno:
Otisaq

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PavelS » 27 bře 2008, 18:15

Otisaq píše:ale prosim te, kdo by stavel tak skarede letadlo :P :P i kdyz...v cerno bile vypada krasne :P

Nesmíš na svět koukat tak ČERNOBÍLE!!! :grin: Falcon je nádherný a elegantní éro v jakékoliv kamo... 8) ale tady šlo o kity, víme?
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » 27 bře 2008, 18:17

Otisaq píše:ale prosim te, kdo by stavel tak skarede letadlo :P :P i kdyz...v cerno bile vypada krasne :P

jo já ti dám škaredé letadlo a v aggressor nejsou jen černo šedo bílé teď nové arktic a tady se už prodává http://store.spruebrothers.com/Product14354 :lol: :lol: :lol: :P :grin: :grin: nebo tady bude a i levnější http://www.hobbyeasy.com/en_US/prod/32800.html
https://aggressor16.rajce.idnes.cz/
Tkadlec Jaroslav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pitrs » 27 bře 2008, 21:37

Painkiller píše:
Bez novejch kol to nepůjde. Netušim jak se jim to povedlo, ale z vnitřní strany to vypadá, jako by se pokusili o disk po výbuchu. Kola na F-16 v MPM neměli, kupovat kvůli tomu sadu na kterou si netroufnu se mi nechce a opravu nedám. Ty výlisky už asi budou něco pamatovat, co?:)

no je to gawa stará a postavit se to dá[/quote]

Ale zase proč nepočkat měsíc dva na novou Tamku a nepostavit si jejich block 32 s dekálama od TB... :P, to se teprv rozjede Top gun šílenství :grin:[/quote]

Jojo, dvě sem si na hobbyeasy zarezervoval... teď akorát nevim, co budu dělat s tou padesátkou... je mi k ničemu :-D
Pitrs

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PavelS » 27 bře 2008, 21:54

Pitrs píše:
Painkiller píše:

Jojo, dvě sem si na hobbyeasy zarezervoval... teď akorát nevim, co budu dělat s tou padesátkou... je mi k ničemu :-D

Já tohle nepsal!!! :grin: :grin: no tak mi pade prodáš za cenu z hobbyeasy a oba budem spokojený ;-)
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pitrs » 27 bře 2008, 22:19

Painkiller píše:
Pitrs píše:
Painkiller píše:

Já tohle nepsal!!! :grin: :grin: no tak mi pade prodáš za cenu z hobbyeasy a oba budem spokojený ;-)

Nepsal, nepsal... já špatně citoval:) To nepůjde, ať už k ničemu, byl to dárek... Ale pustil bych F-16 od Gawy, tutok http://www.hobbyeasy.com/en_US/prod/30784.html a kdyby nevadilo že je vyštípaná z rámečků, tak i tu 16A od NSAWC.. hm?:)

Nebo obojí vyměnim třeba za jednu F-18A od Gawy... jestli se to někomu vyplatí... případně za F-18D, jestli mi k tomu někdo řekne i způsob jak z toho udělat B... vůbec se v nich totiž nevyznám:)
Pitrs

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PavelS » 27 bře 2008, 22:33

Pitrs píše:Nepsal, nepsal... já špatně citoval:) To nepůjde, ať už k ničemu, byl to dárek... Ale pustil bych F-16 od Gawy, tutok http://www.hobbyeasy.com/en_US/prod/30784.html a kdyby nevadilo že je vyštípaná z rámečků, tak i tu 16A od NSAWC.. hm?:)

Nebo obojí vyměnim třeba za jednu F-18A od Gawy... jestli se to někomu vyplatí... případně za F-18D, jestli mi k tomu někdo řekne i způsob jak z toho udělat B... vůbec se v nich totiž nevyznám:)

To je slušná nabídka, ale musím s díky odmítnout - nějaký gawy doma mám a ani se mi je už nechce stavět, když Tamka tou druhou stavebnicí a jejíma kombinacema (objednání rámečku s malým sacákem a tryskou PW = blok 42/52 apod) pokryje skoro celou modelovou řadu jednomístných F-16, tak gawa pomalu ztrácí smysl i pro nás viperfajnšmekry.

Ale to neznamená že to není fér a zajímavá nabídka =;
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pitrs » 27 bře 2008, 22:41

Painkiller píše:
Pitrs píše:Nepsal, nepsal... já špatně citoval:) To nepůjde, ať už k ničemu, byl to dárek... Ale pustil bych F-16 od Gawy, tutok http://www.hobbyeasy.com/en_US/prod/30784.html a kdyby nevadilo že je vyštípaná z rámečků, tak i tu 16A od NSAWC.. hm?:)

To je slušná nabídka, ale musím s díky odmítnout - nějaký gawy doma mám a ani se mi je už nechce stavět, když Tamka tou druhou stavebnicí a jejíma kombinacema (objednání rámečku s malým sacákem a tryskou PW = blok 42/52 apod) pokryje skoro celou modelovou řadu jednomístných F-16, tak gawa pomalu ztrácí smysl i pro nás viperfajnšmekry.

Ale to neznamená že to není fér a zajímavá nabídka =;

To chápu... taky stačilo počkat pár týdnů a už bych tu gawu nebral:)
Pitrs

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Otisaq » 27 bře 2008, 23:30

mimochodem, kdybych si chtel postavit to nudne letadlo (f-16) ve 48cce a v Arktic bandit...po jakem modelu bych se mel kouknout ? Moc se v tech f-16tkach nevyznam :(
Rozestavěno:

Dokončeno:
Otisaq

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PavelS » 27 bře 2008, 23:57

Otisaq píše:mimochodem, kdybych si chtel postavit to krásné a jedinečné letadlo (f-16) ve 48cce a v Arktic bandit...po jakem modelu bych se mel kouknout ? Moc se v tech f-16tkach nevyznam :(

No právě po tom Blocku 32 - tzn. nová Tamiya 8) Nebo nějakou starší gawu s PW motorem (F-16C)
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda_Hajecek » 28 bře 2008, 10:47

[/quote] Ale pustil bych F-16 od Gawy, tutok http://www.hobbyeasy.com/en_US/prod/30784.html a kdyby nevadilo že je vyštípaná z rámečků, tak i tu 16A od NSAWC.. hm?:)[/quote]

Hele pisni mi za kolik by jsi tu "vyštípanou F16" pustil :-)

Díky,
Jarda
Jarda_Hajecek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pitrs » 28 bře 2008, 12:46

Jarda_Hajecek píše:
Ale pustil bych F-16 od Gawy, tutok http://www.hobbyeasy.com/en_US/prod/30784.html a kdyby nevadilo že je vyštípaná z rámečků, tak i tu 16A od NSAWC.. hm?:)[/quote]

Díky,
Jarda[/quote]

s poštou vyšla před skoro 2 měsícema na 520,- ... je 400,- rozumnejch?

Martin
Pitrs

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda_Hajecek » 28 bře 2008, 12:59

Pitrs píše:
Jarda_Hajecek píše:
Ale pustil bych F-16 od Gawy, tutok http://www.hobbyeasy.com/en_US/prod/30784.html a kdyby nevadilo že je vyštípaná z rámečků, tak i tu 16A od NSAWC.. hm?:)

Díky,
Jarda[/quote]

s poštou vyšla před skoro 2 měsícema na 520,- ... je 400,- rozumnejch?

Martin[/quote]

jo to bych bral proc ne, rikal jsi za mas dve?
Jarda_Hajecek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pitrs » 28 bře 2008, 14:05

To druhé je F-16C, nějaká limitka, výše je na ni také odkaz. Je zájem i o ni?
Pitrs

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 202 • Stránka 6 z 14 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14

Zpět na TOP GUN / AGGRESSOR