KOVI píše:Ahoj Fidoo, mohl by jsi nasmněrovat na moje letiště tu druhou modrou ?:lol:
Jasný Kovi - píšu si tě
KOVI píše:Ahoj Fidoo, mohl by jsi nasmněrovat na moje letiště tu druhou modrou ?:lol:
kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:jasný ,že berou u hannantsu tam už jsou vyprodaný![]()
![]()
KIKIN
ta nabítka platí pořád a snad i pro tebe jestli jsem to pochopil tak modely natíráš štětcem a u toho co jsem ti poslal to bude hračka natřít
tak to ses hodne na omylu!stetcem nedelam..ten pouzivam jen na detaily
tak promiň no se omlouvám já to nemyslel zle
sehnat jedině přímo u twobobs![]()
jj v pohozatim to vipada tak ze udelam kamuflaz co u toho byla
nezoufej já ti nábydl co mám dvakrát a ty jsi koupil origoš A-4 aggressor limitku od gawa?
nn ja mam a-4 E/f zadna limtovana.....ty by si mel dekaly???![]()
Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:jasný ,že berou u hannantsu tam už jsou vyprodaný![]()
![]()
KIKIN
ta nabítka platí pořád a snad i pro tebe jestli jsem to pochopil tak modely natíráš štětcem a u toho co jsem ti poslal to bude hračka natřít
tak to ses hodne na omylu!stetcem nedelam..ten pouzivam jen na detaily
tak promiň no se omlouvám já to nemyslel zle
sehnat jedině přímo u twobobs![]()
jj v pohozatim to vipada tak ze udelam kamuflaz co u toho byla
ajo....ja sem an to uplne zapomel....ae presto bych raci chtel dekly od two bobs...
nezoufej já ti nábydl co mám dvakrát a ty jsi koupil origoš A-4 aggressor limitku od gawa?
nn ja mam a-4 E/f zadna limtovana.....ty by si mel dekaly???![]()
však jsem ti posílal sken ne co mám
Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:nevite co to je za verzy??
to není aggressor ale Nový Zeland
kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:nevite co to je za verzy??
nesly by nekde sehnat takovy dekaly???hlavne na E nebo F
Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:nevite co to je za verzy??
nevím to jistě ,ale není to verze L a říkám to nemá nic zpolečnýho z aggressor
kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:nevite co to je za verzy??
je tam napsany ze je to verze F....jj to vim takyproste se snazim sehnat nejaky dekly no.....
Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:nevite co to je za verzy??
je tam napsany ze je to verze F....jj to vim takyproste se snazim sehnat nejaky dekly no.....
jo ty myslíš ty z limitky ......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník