hraješ si dobře a model stojíOtisaq píše:Trosku sem si hral s photoshopem. Ale si to je vhodne jen pro muj modelAle neni problem udelat i jine letadlo, klidne napiste
Otisaq píše::grin:![]()
![]()
kdyz ono, uz me navstivil jezisek a prinesl mi ec-145tku a navic sem vyhrabal odlozenou a-10tku ve 48cce, na ktere bych si rad vyzkousel strikani vicebarevne kamuflaze...takze v podstate F-15tka odpociva, aby pak byla "dokonalejsi"![]()
dokonala vymluva ze ?
![]()
ale ale měli zkušební kámoOtisaq píše:Nebude nebude...WAcka jsou obycejne sedifky..coz nechci![]()
Ale jakoooo...trochu aggressori to bude...bude mit zraloci tlamu![]()
http://cdn-www.airliners.net/photos/mid ... 373927.jpg
jo jo to ti jde já už dělám druhého skyhawkOtisaq píše:Tu krabici sem videl v mpm...pekne pekne...nekdo na to dela dokonce dekaly..z hlavy nevim..ale jakooo...bylo by to zajimaveee, ale kdybych se pustil do tehle camo, tak pak nestihnu postavit F15tku, takze tim padem musim postavit a10tku s normalni kamuflazi![]()
dneska mi ty vymluvy nejak jdou
je je ztracený jsem zvědavý jestli se oběvíš v super serialu Ztraceni na super stanici ...........Jarda_Hajecek píše:Přátelé, po delší odmlce Vás chci přivítat v Novém Roce 2008 a popřát Vám spoustu úspěchů ve stavění Agresořích modelů.
Ať se nás v Brně sejde co nejvíc!!!
![]()
![]()
Tkadlec Jaroslav píše: quote]je je ztracený jsem zvědavý jestli se oběvíš v super serialu Ztracení na super stanici ...........![]()
![]()
jo jo a já nevím co postavit dál dodělám si taky rest phantoma a pak nevímJarda_Hajecek píše:Tkadlec Jaroslav píše: quote]je je ztracený jsem zvědavý jestli se oběvíš v super serialu Ztracení na super stanici ...........![]()
![]()
Neboj ztracenej nejsem. Dodělávám resty, abych se mohl konečně pustit do Agresorů. Ten Mig-21 Český Agresor už bude hotový, tak se pustím do té F5 a F16.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník