Plondar píše:Halo!nazdar! každý.
Sugestions ohledně čeho více zdroje. JÁ mít zvláštní obchod dále " více " cizokrajná věc útočníci. Jakýkoliv golfové hřiště ar vítat. Příjemný Posta,Jarda.
Aha aby tebe ar jeden dokonalý aktivní člen of tato fórum.
Naděje tato překladatel práce! na zdraví.
Cheers
už jsem tu no technika někdy zazlobíJarda_Hajecek píše:Přátelé, jen pro informaci, Jarda Tkadlec má nějaké potíže s PC, takže bude chviku mimo, počítáme tak do polovičky příštího týdne.
Já budu taky na cestách, ale snad se na internet dostanu.
Jarda
Tkadlec Jaroslav píše:zdar kluci no koukám ,že se to točí okolo F16 těch asi bude nejvíc no jejlíp se staví to mě je jasný a co skyhawk a F15 nebo F5 nikdo nic ,Jarda Háječek slíbil F5E ,no já mám dilema mám modelu na aggressor moc a nevím co dřív bych měl vzít a postavit mám rozdělaný 4 modely a jak včera přes ICQ Honza Kopecký si ze mě utahoval ,že mám postavit tak 20 kousků a zbytek doplníte vy no![]()
jo ty malé blechyMartin Jursa píše:Tkadlec Jaroslav píše:zdar kluci no koukám ,že se to točí okolo F16 těch asi bude nejvíc no jejlíp se staví to mě je jasný a co skyhawk a F15 nebo F5 nikdo nic ,Jarda Háječek slíbil F5E ,no já mám dilema mám modelu na aggressor moc a nevím co dřív bych měl vzít a postavit mám rozdělaný 4 modely a jak včera přes ICQ Honza Kopecký si ze mě utahoval ,že mám postavit tak 20 kousků a zbytek doplníte vy no![]()
a ty nevidis, ze uz tu robim 3 kusky a z toho su dve F-5ky???
![]()
![]()
jo právě to mě štve já to mám za 2800kč to je mazec no ,ale postavit to postavím a prý se to odlívá na Slovensku a za hříšný peníze prodáváMartin Jursa píše:Tak na tohto krasavca si ja pockam na AML. Vraj by to mali urobit v vsetkych troch hlavnych mierkach 1/72, 1/48 a aj 1/32
Tkadlec Jaroslav píše:jo právě to mě štve já to mám za 2800kč to je mazec no ,ale postavit to postavím a prý se to odlívá na Slovensku a za hříšný peníze prodáváMartin Jursa píše:Tak na tohto krasavca si ja pockam na AML. Vraj by to mali urobit v vsetkych troch hlavnych mierkach 1/72, 1/48 a aj 1/32![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no jo když to je se vším a nenaděláme nicMartin Jursa píše:Tkadlec Jaroslav píše:jo právě to mě štve já to mám za 2800kč to je mazec no ,ale postavit to postavím a prý se to odlívá na Slovensku a za hříšný peníze prodáváMartin Jursa píše:Tak na tohto krasavca si ja pockam na AML. Vraj by to mali urobit v vsetkych troch hlavnych mierkach 1/72, 1/48 a aj 1/32![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V modelarskej brandzi je az priliz vela veci, ktore sa za par korun robia na slovensku a za Hriesne peniaze predava v CR a vo svete
![]()
![]()
jo to už mám objednaný měli nějaký problémy tak prý rozesílají tento týdenFidoo píše:Dneska večer objednávám dekály odtud
http://www.fightertowndecals.com/48TH_DECALS.html
Takže kdyby někdo chtěl, klidně tam něco přihodím. Pochopitelně za ceny uvedené na netu. Nejsem překupník.
Zdarte
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník