Martin Černý 'Černoch' píše:Honzo prosím tě ,naskenuj mě dekály na toho Horneta, hlavně prostření verzi a kamufláž k tomu+ barvy jaký jsou použitý na kamo. Potřebuju si něco zkorigovat. Díky moc.
ahoj já ti to pošlu za chvilku

Martin Černý 'Černoch' píše:Honzo prosím tě ,naskenuj mě dekály na toho Horneta, hlavně prostření verzi a kamufláž k tomu+ barvy jaký jsou použitý na kamo. Potřebuju si něco zkorigovat. Díky moc.
kikin píše:tak a je to v prd*ly...pred chvily mi prisel email z valky a v nem bylo ze se snazily skontaktovat dodavatele na dekaly pro A-4E/F a on jim odpovedel ze se jiz nevyrabi...je to pravda???jinak schynim jakekoliv dekaly na A-4E/F hlavne od firmy two bobs...dik
kikin.
Tkadlec Jaroslav píše:jasný ,že berou u hannantsu tam už jsou vyprodaný![]()
![]()
KIKIN
ta nabítka platí pořád a snad i pro tebe jestli jsem to pochopil tak modely natíráš štětcem a u toho co jsem ti poslal to bude hračka natřít
kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:jasný ,že berou u hannantsu tam už jsou vyprodaný![]()
![]()
KIKIN
ta nabítka platí pořád a snad i pro tebe jestli jsem to pochopil tak modely natíráš štětcem a u toho co jsem ti poslal to bude hračka natřít
tak to ses hodne na omylu!stetcem nedelam..ten pouzivam jen na detaily
Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:jasný ,že berou u hannantsu tam už jsou vyprodaný![]()
![]()
KIKIN
tak promiň no se omlouvám já to nemyslel zle
sehnat jedině přímo u twobobs![]()
a co ty další mašiny čísla vemu zbytek co zbydeFidoo píše:takže přátelé. Sumasumárum to máme takhle:
Modrá Cčko poletí Honzovi
Já si nechám hnědku nebo tu hnědozelenou (nebo obě)
Zbývá nám ze 7mi mašin:
modrá dvousic
hnědozelená normál
šedivka dvousic
šedivka normál
kikin a wasper měli zájem o ty hnědozelenou pokud trvá zájem obou tak bych se nechal přemlouvat, abych se tý svojí vzdal .-)
kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:jasný ,že berou u hannantsu tam už jsou vyprodaný![]()
![]()
KIKIN
jj v pohozatim to vipada tak ze udelam kamuflaz co u toho byla
Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:jasný ,že berou u hannantsu tam už jsou vyprodaný![]()
![]()
KIKIN
jj v pohozatim to vipada tak ze udelam kamuflaz co u toho byla
nezoufej já ti nábydl co mám dvakrát a ty jsi koupil origoš A-4 aggressor limitku od gawa?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník