a brána v Nellisu
a holky taky umí lítat a byli a asi budou se cvičit a zdokonalovat

Tkadlec Jaroslav píše:kikin ne ty si založíš vlastní téma skyhawk aggresssor třeba a nemusíš to dávat do rozestavěných ,ale volba je na tobě![]()
kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin ne ty si založíš vlastní téma skyhawk aggresssor třeba a nemusíš to dávat do rozestavěných ,ale volba je na tobě![]()
us sem to asi pochopil
Tkadlec Jaroslav píše:kikin píše:Tkadlec Jaroslav píše:kikin ne ty si založíš vlastní téma skyhawk aggresssor třeba a nemusíš to dávat do rozestavěných ,ale volba je na tobě![]()
us sem to asi pochopil
a jak jsi dal ,že bys koupil část těch dekalu tak tu první mašinu tu neuděláš protože máš A-4E/F a ta první je M trochu jiný model SOP a radom
Vladislav Seidl píše: Tak to jsem se Sabrem žil v omylu. Létající terč jsem chápal jako agresora.
Jarda_Hajecek píše: Člověče Vláďo, létající terč to je zajímavá myšlenka. Vzhledem k tomu že v době SEA (Viet-Nam) nebyly agresoři zase až tak rozšířený, myslím ze by se to dalo považovat za dědečka aggressora![]()
![]()
![]()
Zdenek jr. píše:Vladislav Seidl píše: Tak to jsem se Sabrem žil v omylu. Létající terč jsem chápal jako agresora.
Vláďo, omlouvám se za unáhlenou informaci, ta kamo sice agressorská není (nesimuluje nepřátelské kamo), ale popiska u toho úplně prvního obrázku co jsem našel (BuNo.53 322) praví , že Marylandský národní garda předala tyto stroje letce Agresorů VX-4. Takže vzhůru do toho ....
(........ aha to je vlastně výzva pro mě)
Jarda_Hajecek píše: Člověče Vláďo, létající terč to je zajímavá myšlenka. Vzhledem k tomu že v době SEA (Viet-Nam) nebyly agresoři zase až tak rozšířený, myslím ze by se to dalo považovat za dědečka aggressora![]()
![]()
![]()
"Grand(s) of Aggressors" to bude určitě trhák až je vydám komerčně![]()
![]()
Zdenek jr. píše:Vladislav Seidl píše: Tak to jsem se Sabrem žil v omylu. Létající terč jsem chápal jako agresora.
Vláďo, omlouvám se za unáhlenou informaci, ta kamo sice agressorská není (nesimuluje nepřátelské kamo), ale popiska u toho úplně prvního obrázku co jsem našel (BuNo.53 322) praví , že Marylandský národní garda předala tyto stroje letce Agresorů VX-4. Takže vzhůru do toho ....
(........ aha to je vlastně výzva pro mě)
![]()
![]()
"Grand(s) of Aggressors" to bude určitě trhák až je vydám komerčně![]()
![]()
Tkadlec Jaroslav píše:F16 NSAWC ted jsem to postahoval no není to nádhera
Zdenek jr. píše:Tkadlec Jaroslav píše:F16 NSAWC ted jsem to postahoval no není to nádhera
Je Jardo!
však tuhle #07 jsem si vyhlídl už na jaře. A tyhle fotky s bakem jsou suprový. U mě je jednoznačně rozhodnuto.
Díky za super fotky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník