Tkadlec Jaroslav píše:ok jen jsem myslel ,že bys ušetřil ještě neviděláváš prašule to byl jen můj názor nic nenutím![]()
![]()
![]()
Vladislav Seidl píše:Kurnik, tohle téma se teda rozjelo! Jen škoda, že je Modelbrno tak brzo, to nestíhám!
Jarda_Hajecek píše:Vladislav Seidl píše:Kurnik, tohle téma se teda rozjelo! Jen škoda, že je Modelbrno tak brzo, to nestíhám!
Vláďo, nedělej si tady z nás šoufky![]()
![]()
určitě máš už nějakého hotového jen nás tady mystifikuješ!!! Pokus se chlape, stačí když to bude postavný z krabičky, a doporučuju si vybrat stavebnici jednoduchou, tady jde hlavně o kabát.
Tak šup šup, já dodělám pár MIG-21 a už se vrhám do víru aggressorů.
Jarda
Vladislav Seidl píše:
No, hotového fakt žádného nemám. Uvažuje o něčem z těchto modelů F-16N nebo B, F-5B nebo E. Agresoří dekály však mám pouze na F-16N. Ale úplně nejradši ze všeho bych si vymlaskl F-86H. Vše v 1/72.
Zdenek jr. píše:Vladislav Seidl píše:
No, hotového fakt žádného nemám. Uvažuje o něčem z těchto modelů F-16N nebo B, F-5B nebo E. Agresoří dekály však mám pouze na F-16N. Ale úplně nejradši ze všeho bych si vymlaskl F-86H. Vše v 1/72.
Vláďo, SEA není agresor![]()
Ale slibuju, že obtisky budou všas aby bylo možno stihnout do Brna postavit i námořní šavličku
Vladislav Seidl píše:Zdenek jr. píše:Vladislav Seidl píše:
Ale slibuju, že obtisky budou všas aby bylo možno stihnout do Brna postavit i námořní šavličku
Tak to jsem se Sabrem žil v omylu. Létající terč jsem chápal jako agresora.
Jarda_Hajecek píše:Drazí přátelé modeláři,
Díky ochotě Davida Matuška jsme toto téma přesunuli do stavu, kdy si sami budete mosi zvolit své vlastní podtéma tohoto hlavního, Jinými slovy budete mít možnost každý prezentovat svoje modely samostatně.
Má to několik výhod a to zejména tu že pokud by se jen a jen nabalovaly příspěvky do tohoto jednoho "chlívečku" byl by v tom za chviličku zmatek a Vaše krásné modely by zanikly v záplavě ostatních příspěvků.
Pokud Vás tedy mohu poprosit, využijte tuto možnost a pro své modely si zakládejte jednotlivá témata. Budou jen na jen Vaše, a Vaše stavba bude pěkně pokopě.
Toto téma necháme jako volnou diskuzi a volné přihlašovací fórum.
Založíme Vám pro lepší orientaci několik témat sami, a budou to:
PODKLADY - Sem se budou dávat odkazy na předlohy
BAZAR - Hledám, prodám, vyměním - to aby jste si mohli navzájem vyměňovat a sdílet návody, obtisky a třeba i modely je to jen na Vás
Děkujeme Vám všem co jste projevili o tuto akci zájem a rádi Vaše modely uvidíme nejen v Brně ale i jinde.
Prosíme Vás také o připomínky co a jak vylepšit atd.
Takže dosti slov, šup šuplepit ať se nám v tom Brně sejde co nejvíc modelů a hlavně co nejvíc modelářů ať můžeme dát pořádný pokec.
Jarda Háječek a Jarda Tkadlec
Jarda_Hajecek píše:Vladislav Seidl píše:Zdenek jr. píše:Vladislav Seidl píše:
Tak to jsem se Sabrem žil v omylu. Létající terč jsem chápal jako agresora.
Člověče Vláďo, létající terč to je zajímavá myšlenka. Vzhledem k tomu že v době SEA (Viet-Nam) nebyly agresoři zase až tak rozšířený, myslím ze by se to dalo považovat za dědečka aggressora![]()
![]()
![]()
Jarda Tkadlec určitě bude vědět víc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník