Pre knihu som pôvodne nešiel, ale nedalo sa inak.
Bol som v Lysej, bol som v tom hnusnom kongresovom centre, Milovice boli jednoznačne najlepšie. Veľa miesta, veľmi dobré osvetlenie. Za mňa tiež plný počet bodov.
MACHR TOM píše:Řekl jsem že se naplno vyjádříme až po akci. Můžu také potvrdit, že jsem byl z prostorů překvapen. Přesto usazení klubových stolů a sigů k podpěrnými sloupům podle mě bylo poněkud nešťastné a určitě bych doporučil se nad tím trochu víc zamyslet. Odpolední déšť návštěvníkům vovstaly na parkovišti zkomplikoval odjezd a auta rozhodně skončili v myčce. Areál je stále ve výstavbě, takže to není nic co by nešlo do příště zlepšit. Mě asi trochu zamrzelo, že po přihlášení modelu jsem dostal i kartičku na parkování zdarma. Už jsem zaplatil při vjezdu, takže jsem nepochopil zda se mám vůbec snažit se vrátit a mámit stovku nazpět. Samozřejmě jsem již nad tím mávnul rukou.Celkově ovšem vnímám celou akci pozitivně a určitě pojedu příští rok zas. Škoda jen toho počasí které se odpoledne zkazilo a já se nemohl po okolí pořádně projít. Naštěstí při přeletu letadel bylo ještě hezký a bylo se na co koukat.
Vl.Šulc píše:
S parkováním to je tak, že je plně v režii Tankodromu, který si za něj vybírá parkovné. Kartička, kterou jste dostal, Vás opravňovala k opakovanému vjezdu zdarma. To bylo proto, aby někdo, kdo už zaplatil, nemusel v případě odjezdu z areálu po návratu platit znovu. Bylo to tak vymyšleno proto, aby ti, kdo přijedou už v pátek, nemuseli v sobotu platit znovu. Pak ale majitel areálu souhlasil s tím, že se v pátek parkovné platit nebude a zaplatí se až v sobotu. Cílem bylo celou tu záležitost s parkováním pokud možno zjednodušit.
hoenny píše:Co se týká modelů a umišťování modelů do soutěže na stoly v pátek... Co se mě hodně nelíbilo, bylo, že kdokoliv by si vybral můj model, tak ho mohl buď rozbít a nebo si ho odnést, a to naprosto, ale naprosto v klidu. Nikdo nikde nestál, nikdo nic nehlídal! A co se týká modelářských kategorií, vím, že Vaší prioritou jsou letadla, ale co jsem se bavil se spoustu modelářema, co se týká bojovky, dost je odradilo slučování kategorií, a proto nikam nejeli, nejvíc bijící do očí je sloučení v kategorii bojová technika - detail kit všechna měřítka, a to samé diorámy. Jinak jsem předpokládal, že co se týká bojovky, že se jednalo o "ready to fly" - obrněná, neobrněná technika. Třetina modelů tam v těchto kategoriích neměla naprosto co dělat a měla patřit do detail kitu. V Telfordu by tyto modely okamžitě vyloučili ze soutěže...
Honza
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků