Nemohu to vstřebat, odešel kamarád, kolega, přítel a top modelář.... Již nikdy si nesedneme nad loděma a nebudeme debatovat do rána, je to šílené, Zdendo.....
Jednu sklenku si má člověk dát, když někdo na svět přichází, jednu když odchází...promiň, ale za Tebe to nebude jen jedna
Každá talková zpráva mne strašně sebere. Díky Zdeňkově inspiraci jsem se vrátil k modelařině. Z úctou budu vzpomínat na skvělého člověka. Čest jeho památce. Radek
Plachetnice jsou můj svět, na stránkách http://www.HiSModel.com může každý svůj koráb začít stavět
Zdeňka jsem osobně bohužel neznal, ale jsem si vědom jeho jména ve spojení s lodním modelářstvím, v jeho modelech byl vždy kus neskutečné práce. Když jsem večer viděl, jaký byl ročník napadlo mě pouze "brzo, k***a, brzo". Upřímnou soustrast rodině a přátelům.
Včera jsem si to přečetl na FB a nemohl jsme uvěřit. Zdeňka sem poznal na začátku tisíciletí v Brně. Stavěl tehdy letadla a do SiGu mi přinesl několik krásných kousků. Když emigroval k lodím trochu jsme se na něj zlobil, že mrhá talentem jinde. Ale jen na oko. Byly moc pěkné. I když sem ho nějakou dobu nepotkal, bude mi chybět.