Velice smutná zpráva. Každý, kdo jen zavadil o lodní modelářství, musel o panu Krčmářovi slyšet a obdivovat jeho modely. Upřímnou soustrast všem pozůstalým.
Naposledy upravil Víťa Výmola dne 12 pro 2020, 23:09, celkově upraveno 1
BEZVÝHRADNĚ STOJÍM ZA IZRAELEM
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Upřímnou soustrast všem blízkým i kamarádům. Každá soutěž na které Zdeněk vystavoval byla hezčí a každá další uz bude zas o něco chudší Milan Bobok KPM Zdice
Nemůžu tomu uvěřit.Zdendu jsem znal spoustu let a mraky těžko sehnatelných japonců mám jen díky němu. Ať Ti to tam nahoře kitá kamaráde. Sbohem MARABÁK
Oči čtou,ale mozek odmítá uvěřit Právě Zdeňkovo stavby mne přivedly k modelům lodí.To nad jeho výtvory jsem zůstával stát v němém úžasu.Odešel velký modelář.
Zdeněk byl fenomén, jeho články letadel i lodí jsem doslova hltal. Jak už tady bylo napsáno, recenzi na Lancastera jsem četl nedávno. Osobně jsem se s ním potkal pouze jednou na mistrovství ČR a působil velmi milým a příjemným dojmem. Upřímnou soustrast pozůstalým.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Tak sa aj ja pripájam k vyjadreniu úprimnej sústrasti všetkým pozostalým ako rodine tak aj priateľom známym aj modelárom. Tešil som sa na stavbu Titanicu v jeho podaní ktorú pred nejakým časom avizoval no tú už bohu žiaľ neuvidím. R.I.P.Zdendo, odpočívaj v pokoji.