Ahoj Honzo. Na první straně v seznamu na pozici 27 vidím otazníky. Bral bych tedy stojánek v plný palbě. Novou cenu akceptuju bez výhrad. A shodou náhod mám 27. března narozeniny, tak ať je to balíček s ozdobnou mašlí.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Pánové, mám špatnou zprávu. Třetím týdnem nemá prodejce na skladě matroš který potřebuji na tisk. Mám jiný,ale to znamená vše od začátku. Co to ve skrze pro vás znamená? Delší čas na váš kus. Zkusím sehnat kde bude možné!
Tímto se omlouvám za zpoždění dalších kusů.
Honza K.
Naposledy upravil Honza78 dne 17 led 2021, 12:36, celkově upraveno 1
tak holt se budeme těšit o něco dýl , držím palce ve shánění
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
barvu bych neřešil, po pár modelech bude hrát všema barvama - luftwafe, VVS, USAF, RAF
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk
To nejde. Musí to mít jistou úroveň. Nevím, pravděpodobně jsem postižený!!! Stejně jako bych nemohl poslat nedotažený díl za plnou cenu, nemůžu prostě dělat flekaté slepence. Momentálně jsem ve fázi kdy se bude přecházet na jediný standard, sjednocení barvy. Nejsem plně spokojen s momentálně použitým "transparentním" filamentem. Dle mého pohledu je to nejhorší kus co se v PLA dělá. Klasická daň za transparentnost. Přejdu opět na klasický neprůhledný béžový základ a ponechám vrchní část v mědi. Ale to je součást nutné evoluce. A k té došlo teď, při lazení výroby s novou tiskárnou. Až se to zaběhne budu mít lehčí život.
Naposledy upravil Honza78 dne 16 led 2021, 22:03, celkově upraveno 1