teď na to čumím in natura a hlava mi to nebere, To jsem pako jdu se podívat do šuplíku po nových... Právě že nepožil, tím to bude. Všim jsem si toho až po2. sklence tarapacy Ujík získává bludišťáka
Zdendo, díky, mám ... second servis znaky na SOP a listy jsem vybrabčil z ErEsích sporťáků, asi to není to pravý, ale něco by tam být mělo... Dneska jsem si vzal volno a ve zbývajícím čase jsem si konečně opevnil svůj kutloch.
Daniel Křivánek Tak kampáák Kuzmo Kuzmičííí. Nóó - Nemá talent ........Kuzma je tááááámhléééé!!!! SPV „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
ještě bych dal na druhý schod vpravo dělostřeleckou baterii Teď vážně, proti jakému zvířátku je ta zábrana? Potřebovali bychom něco podobného proti Border kolii, ale výška 80-100cm nám přijde malá...
Daniel Křivánek Tak kampáák Kuzmo Kuzmičííí. Nóó - Nemá talent ........Kuzma je tááááámhléééé!!!! SPV „Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.“
Chi-chi-chi... Tak postupně: Olda - "zvířátka" už jsou 4 - 3,5 roku, 2,5 roku, rok, půl roku, 5. bude v qětnu, né moje, volové, vnoučata, já už mám po sezóně No nebude to stačit, ale nemůžu tam dát ze startu žiletkovej drát... Skřivan - černej puntík (u manželky) Libor - černej puntík (u mě); tak daleko bych se nedokutálel - tak 8 m a dvě zatáčky
Pěkné. Sakra s tím puntíkem bych měl něco asi udělat