Ahoj Chřipka mne na chvilku odsunula od modelářského stolu a donutila změnit nápoj. No, ale nyní to už snad půjde. Makám na VOP , na rozdíl od stavby BH.10 jí udělám průběžnou . Bude to lépe držet , tohle snad neurazím a navíc to odpovídá realitě . Jdu vařit grok Petr
To je Kofola? Jinak stavba, jako vždy, perfektní .
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Díky Jo ještě stále Kofola Pustím se do křídel doufám, že to dobře dopadne Prozatím stále dumám nad tím , jestli tahle jednička neměla pouze bederní poutací pásy ,předpokládám že ano . Petr
Moje snaha udělat křídlo s takřka kompletní vnitřní konstrukcí skončila katastrofálně . Při potahování žeber jsem asi použil moc lepidla , které v uzavřeném prostoru začalo pracovat . Potah křídla se zhroutil a celé se mi to skroutilo . Tudy cesta nevede . Petr
Použil jsem EXTRA THIN Tamiya . Ve snaze aby potah dobře přilnul k žebrům jsem ho tam prostě dal moc. Nevadí , až otevřou modeláře dokoupím matroš a pojedu dál . Petr.
Nechce to po slepeni a do vytuhnuti zafixovat do nejakeho pripravku? Pokud si dobre pamatuji z funkcni modelariny, kridla to strasne rady delaji!
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...