Ahoj, díky za "pošťouchnutí". Původně jsem si říkal, že závěsy vynechám. Nakonec jsem je zkusil udělat podle tvého návodu a jsem za to rád. Myslím, že s nimi Nieuport vypadá lépe.
Ahoj, díky dešti jsem strávil modelařením víc času, než jsem původně předpokládal. Podařilo se usadit a zalakovat obtisky. Dnes večer něco málo washe a pak už závěrečná kompletace.
Ještě doplním pár fotek, abych stavební část tak nějak uzavřel.
Stavba nakonec v celku pohodová. Geometrie křídel sedla prakticky na první dobrou. Stačilo trochu přibrousit zadní vzpěru baldachýnu. Tohle se Eduardu povedlo. Klidně bych model doporučil jako první "chmelnici".
Interiér ve stavebnici neodpovídá (podle mého názoru) skutečnosti. Tady jsem si přidělal trochu práce snahou vytvořit vlastní znázornění bubnu na navíjení prázdného nábojového pásu. Kromě této úpravy jsem doplnil knipl o vodorovnou tyč náhonu křidélek. Nápad o napojení svislých táhel jsem záhy zavrhl, tak jsem aspoň provrtal hřbet trupu a táhla zastrčil do těchto otvorů (detail, který na hotovém modelu prakticky není vidět ), odfrézoval stupačku a ztenčil trup v místě průchodů ovládacích lanek. Úpravy interiéru jsem završil pokusem o znázornění polstrování za hlavou a rameny pilota.
Co se týká vnějších detailů, tak jsem ztenčil viditelnou část okraje krytu motoru. Kulomet jsem doplnil o pružinu synchronizačního mechanismu Alkan-Hamy. Dále jsem se pokusil znázornit závěry kormidel a "svěsil" výškovku do klidové polohy. Poslední úpravou bylo doplnění ostruhy o listovou pružinu. Výplety jsou z rybářského vlasce (nosná lanka 0,15 mm, ovládací 0,08 mm), napínáky z plastových trubiček.
Patinu jsem udělal jen decentní. V téhle podobě - s kulometem Vickers - se jednalo o nový stroj. Tak jsem jen trochu zašpinil kola a naznačil znečištění spodku trupu od ricinového oleje. Obojí na fotkách prakticky zaniklo...