To Horrido:
Rozhodně jsem v zavíráku nepsal, že WnW zbankrotovali. Jenom, že propustili všechny zaměstnance (obchod, baliči, výzkum, management, všechny) a nakonec přidali i padáka R. Alexandrovi. To ale firmy se zářivou budoucností obvykle nedělají.
Formy HP O/400 jsou hotové, zkušební výlisky nalisované, návod hotový, HP O/100 byl ještě dál, byly už vytištěné dekály. Další náklady na tyhle dvě stavebnice jsou v porovnání s doposud udělanou prací drobáky. Kdyby nebyly problémy, byly by už na trhu. Nebo je to nějaký rafinovaný tah?
Lancaster už se táhne několik let, stále není. Formy na Lancastera nejsou ještě schválené, natož zaplacené, stejně jako ty na Dr.I.
U těch na Dr.I by se dalo uvažovat, že si je nakonec výrobní firma nechá, a vypustí je sama nebo pod jinou značkou, ale budou s tím problémy, protože například motor Dr.I by pocházel, tuším, z formy na Camela. A tahle forma je v jiné firmě.
Objednávky, které jsou byly v současnosti rozesílané, byly už zkasírované. Další nejsou přijímány.
Jak správně píšete, sice jsem nespravoval ani zlomek majetku, který má Peter Jackson, ale z čistě laického pohledu pro mě tohle a mnoho dalších nejsou znaky firmy, které se kromobyčejně daří. Pro vás ano?
Argument, že jsou stále živá firma v rejstříku je to samý, jakože "sice předevčírem umřel, ale je v rejstříku podnikatelů, takže je živej a stále podniká". Ergo má to k tématu nulovou relevanci.
Pokud máte nějaké informace, že WnW jsou ve skvělé kondici, a světlé zítřky před námi, sem s nimi.