Jojo - krytka tam je u late verze trupu, takže něž to napallíš v recenzi, raději bych pořádně ověřil. Osobně jsem se po studiu podkladů rozhodl, že budu věřit profesionálům - tj.Eduardům.
Jinak máte chlapi pravdu, že tem model je zatraceně citlivý na přesnost práce. Já teď trochu zápasim s usazením dolního křídla, když ho pasuju na sucho, tam mi tam vznikne negativní vzepětí, a vypadá jak raněný racek. Někde mi asi uleja desetinka milimetru.
Konečně jsem se naučil dostat fotky z mobilu do počítače, kvalitou zatím nic moc, tak přikládám pouze jako důkaz, že jen nekecám,ale opravdu lepím .
Dík koty zua fotečky. Já jsem se včera vrátil z Moravy zmošen návštěvou vinného sklípku a tamní degustací, takže jsem nic neudělal a dneska jsem jen surfaceroval a brousil, takže další fotečky očekávejte zítra navečer neb mám celý den volno
tož já taky nic neudělal, protože mě večer chytil zánět kloubu na prsteníku pravý ruky a je to bolest jako čert a v tý ruce nic neudržim, tak budu pokračovat, až mě to pustí.
Nic si z toho Koty nedelej, ja rano si nachystal ero na surface, prilepil smerovku a kormidla a odpoledne jenom spal a spal a spal a pak sel s malou ven a vecer ji koupal a uz jsem kompresor nenastartoval, protoze by me nastartovali sousedi !!!
No já jsem dneska několikrát brousil a surfacoval a zase brousil a surfacoval. Měl jsem u tý ocasní plochy jedno místo, které ne a ne zatmelit. Takže barvení se odkládá na zítřek.
No ja mel naplanovane, ze uz to bude mit surfo, bilou vpredu vzadu a bude to nachystane na striknuti cerne na ocasni plochy a filalajovou na cumak, abych mohl udelat zebrovou kamo jenom vykrytim ...
Ale zena se dala do sve plantaze Filalajek a tak misto na fialalovou na trup jsem se venoval mlade ...
Právě jsem dostříkal bíle prdel a až přijedu z nákupu umyvadla a záchodu, tak to vykreju a pustím se do bledě modré a odpolko by jsem chtěl ještě i tu zelenou na čumáku. No uvidíme, jak se mi podaří splnit svůj dnešní plán.
brzděte brzděte takhle mi moc ujedete. Já mám tak na 3 dny pauzu, tak to nepřehánějte, jinak to máte zatim moc pěkný. Já to se surfem přehánět nebudu, zatím se mi to jeví jako docela rovný jako podklad pod dekály