Tak mám už uzavřený trup a večer jsem u televize potahoval horní křídlo obtiskama - včetně portů přes dvě hodiny práce a to nemám hotový křídelka .A co ostatní.?Asi se přestanu tak honit
No na to ze byl vikend jsem toho na modelu moc nepodelal ... Mam skoro hotovy kokpit a hlavne usazeny motor a zatim vsechno sedi jak ma ... Zitra snad osadim poutadi pasy a uzavru skelet trupu a prilepim spodni kridla a vyskovku. Snad take zacnu brousit a strikat surfem ... Stejne mam problem, ze barvy na kamo jsou v Brne a dostanu se tam snad (???) az v sobotu ... Jinak se mi povedlo nechtic otestovat kvalitu AviPrint dekalu pro interier a uprimne, je to hodne kvalitni prace ... I pri naprosto zmuchlanem dekalu (bylo to rukama !!! ), jsem byl stavu z toho vytezit naprosto neponiceny obtisk a usadit ho tam, kam patri !!!
Dekuji Mr. AviPrint !!!
No tak nějak jsem se i přes dvoudenní skluz způsobený mým směnným pracovním provozem dopracoval ke kompletaci trupu. Dál mám slepený křídla a to je prozatím asi všechno Ale já se nevzdávám.
No a tady máte fotky, ako ten můj žebřiňák vypadá.
Bohžel dnešek jsem měl plný zařizování a tak mi na lepení nězbylo moc času, ale alespoň malý pokrok. Dneska by jsem chtěl ještě všechno dotmelit a zítra ráno surfacer a pak se uvidí, jestli nastane další fáze broušení a nebo už přikročím k nástřiku barev na trupu
To Peter z DE: Nezoufej, já zase ve čtvrtek ráno jedu na Moravu na svatbu, takže už to taky v termínu nestihnu.
taky stavim, ale nestíhám fotkovat. Včera sem nepokročil a na fotky to vidim buďto dneska večer nebo až zítra během dne. Jsem ve stavu kokpit, motor, slepený křídla, vyštípaný věci .....
Hmmm ... Jsme 4ri, ale me nejak nevychazi cas ...
Vypada to, ze budu muset do Switzu a jeste k tomu mozna do London City ... No takze dneska vecer jsem jaksi prilepil kridla a slepil kridla ...
Tmelu opravdu jenom pomalu ... Ale vidim to spis na ruce a malickou nepresnost, kterou jsem udelal v trupu pri lepeni palubovky ... Vraci se to pri spasovavani trupu s dolnimi kridly ... Edici jsou az hnusne presni !!! Kazda desetinka se projevi !!! Takze pro ostatni, dejte si sakra bacha !!!
S palubkou jsem neměl problém, ale tmel byl potřeba na spoji trup- vodorovné osasní plochy. Teď ho mám nastříkanej surfacerem, ale to bude asi vše co stihnu do odjezdu na Moravu. Dobroušení a nástřik pravděpodobně až next week
Hmmmm ... Tak to jsi nam teda ted pomohl ... Ja si toho na fotkach nejak nevsiml. No uvidime, jak to vyjde ... Kazdopadne me ta ryha prekvapila a ponekud jsem se tomu divil ... Alespon u dalsich kousku z Royal Classu budu vedet, ze je to v poradku ...
Potom teda klobou dolu pred Edikama, protoze jim ta stavebnice sedi s presnosti na setiny milimetru ... !!!
A keď už máte podklady vytiahnuté, tak ešte odporúčam pozrieť sa na takú veľkú krytku na spodnej časti krytu motora a ešte na kolesá.
Ale radšej som už ticho